{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blijf van mijn (koffie)melk af!

Een vrouw nam wraak op haar collega omdat hij iedere keer haar koffiemelk gebruikte.

Afbeelding blog 'Blijf van mijn (koffie)melk af!'

Toen ze hierachter kwam wilde ze het er niet bij laten zitten en plande een wraakactie. Ze schreef een briefje en plakte deze op de fles. "Goedemorgen! Voor de persoon die al de hele week mijn koffiemelk gebruikt... Verrassing! Je hebt iedere dag mijn moedermelk gedronken! Ik hoop dan ook dat je er van genoten hebt. Proost! Ps: Het is biologisch, dus maak je geen zorgen."

coffeemilkarticle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van haar actie :)?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je