{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blijf van mijn buik

Je begint nu echt goed te zien dat ik zwanger ben. Dat is niet erg, maar die mensen die aan je buik gaan zitten grrr

Afbeelding blog 'Blijf van mijn buik'

Je begin nu echt goed te zien dat ik al weer een aardig eindje op weg ben. Ik pas mijn gewone broeken al niet meer en dus ook mijn werkbroeken niet. En ook niet alle shirtjes, vesten en truien zijn lang genoeg. Dat is helemaal niet erg, want mensen mogen het zien dat ik weer zwanger ben. Ik ben er trots op (ondanks dat het niet gepland was). Maar waar ik zo'n hekel aan heb is dat mensen ongevraagd (en ongewenst) aan je buik gaan voelen. Grrr. Nee je voelt nog niets! En nee ik vraag niet of je eraan wilt zitten! Blijf er dan vanaf! Gelukkig zijn dit geen vreemde mensen die dit doen want anders wordt ik denk ik helemaal gek! Maar goed ik vind dit dus mega irritant!!

Verder zijn we rustig aan bezig om de kamer van mijn dochter om te bouwen naar een kamer voor beide kids. Dit gaat een stuk langzamer momenteel, maar het gaat goed komen. Dan nog kleertjes van mijn dochter uitzoeken, op marktplaats gaan zetten (want deze keer verwachten we een jongetje) en op kledingjacht (iets wat niet zo erg is). Tussendoor nog werken... ach ja dat werken valt wel mee. Bij ons is het seizoen immers ver voorbij. Maar wel een beetje jammer dat het qua personeel niet echt goed gaat, de ene na de ander is overspannen. Degene die het, het zwaarste hebben gehad? Nee die juist niet. Die blijven maar lachen en doorgaan (daar ben ik er een van..) Tja deze tweede alinea was niet echt bedoeld, maar tja jullie kennen het wel je moet 200 woorden schrijven voor iets live gezet kan worden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je