{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blacklist, maar dan anders...

The blacklist, de hitserie die we samen volgen. Nu heeft P een eigen blacklist......

Afbeelding blog 'Blacklist, maar dan anders...' Achtergrond blur afbeelding

The blacklist, leuke serie voor beide partijen. Voor diegene die de serie niet kennen. De serie draait om een gezocht persoon die al vele misdaden op zijn naam heeft staan en een blacklist heeft. Op die blacklist staan grote namen die net zo'n grote misdaden hebben begaan. Alleen in dit geval heeft de hoofdpersoon met ieder nummer op de blacklist zelf ook nog een appeltje te schillen. 

Neenee, P is geen moordenaar en begaat ook geen grote misdaden. Integendeel, hij mag wel wat vaker van zich afbijten! ;) Toch heeft hij een eigen blacklist, die bestaat uit " verboden woorden/gesprekken ". 

P's Blacklist

1. Een dochter met een vriendje die op stap gaan

2. Een dochter met een vriendje die voor het eerst zoenen

3. Een dochter met een vriendje die voor het eerst ..............

STOP

Okee, hij kan het zelfs niet uitspreken.

Steeds vaker hebben we het over kinderen, ik moet er weliswaar zelf over beginnen, maargoed. Laatst kwam hij zelf met een jongensnaam, smelt!!!! Eerlijk is eerlijk, hij is ook nog eens leuk. Nu kwam die vervolgens ook nog met een rompertje en een tekst over zijn eigen beroep. Het was een plaatje, maar het is een begin. Een begin van iets waar ik enorm naar uitkijk. Het blijft nu niet meer bij mijn dagdromen, maar we delen onze gedachten. Hoewel hij nog niet zo hard van stapel loopt, ben ik hier al enorm trots op. Zodra ik over een dochter begin die ook vriendjes gaat krijgen en P ermee confronteer dat die jongen ook in haar billen gaat knijpen........ Dingdingding zijn ogen staan wijd open en hij loopt licht rood aan. Ik schets een beeld over een avondje uit en de stoom komt uit zijn oren...... Vervolgens vertel ik dat dit een waargebeurd verhaal over ONS is. Vrij gezond toch? Neenee, hij is nog niet zo met het vaderschap bezig, maar hier komt wel heel duidelijk zijn verantwoordelijkheidsgevoel naar boven. Schattig toch? Dames is dit herkenbaar bij jullie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je