Snap
  • Zwanger

Bijna met verlof

 

Vandaag ben ik 33 weken zwanger en het aftellen is begonnen.

Nog een paar weekjes werken en dan ga ik met verlof. Ik heb er heel veel zin in. Ik heb al veel dingen geregeld en er moeten nog een paar dingetjes geregeld worden. Een vriend van ons heeft een super mooi geboortekaartje ontworpen. We zijn heel blij met dit resultaat.

Vandaag zijn de gordijnen van de kamer van oudste dochter klaar en mijn man gaat vanavond of morgen de gordijnen ophalen, want onze dochter krijgt een nieuwe kamer.

Ik ben erg benieuwd hoe ze haar nieuwe kamer gaat vinden en straks slapen in het nieuwe bed.

Mijn verlof zal straks voorbij vliegen, met wat ik allemaal nog wil gaan doen. Ik wil graag goed uitslapen, uitrusten, de kasten nog opruimen, schoonmaken.

En veel mensen willen je nog zien als je zwanger bent. En dat is natuurlijk leuk en gezellig, alleen ik merk aan mezelf dat ik vooral veel tijd voor mezelf wil en dat ga ik gewoon inplannen, net zoals het bezoek dat nog wil komen.

Het voorjaar komt er aan en ik heb echt heel veel zin in zon.  Ik hoop als ons kindje er straks is dat we dan heerlijk weer hebben, ik kan dan heerlijk gaan wandelen en genieten van onze twee kinderen.

Ik verheug me enorm op de komst van ons tweede kindje. Mijn man verheugt zich ook enorm op de komst van de baby. Ik ben heel benieuwd op wie de baby gaat lijken.

10 jaar geleden

Wat heerlijk, de laatste weekjes gaan in! En wat zul je uitkijken naar je verlof! Alle laatste dingetjes regelen, afkrijgen voor de geboorte en inderdaad tijd voor jezelf! Hoe graag iedereen je nog even wilt zien, vooral voor jezelf kiezen als je echt lekker bij wilt komen ;) Dat bezoek komt straks na de geboorte ook allemaal wel ;)

10 jaar geleden

Als eerste van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik hoop dat alles goed gaat! Probeer zeker lekker tijd voor jezelf in te plannen tijdens je verlof! En vooral ook nog genieten van je zwangerschap want het is voorbij voor je er erg in hebt. Ik ben zelf al weer bijna 2 maanden aan het werk... verlof is omgevlogen!