{{ message.message }}
{{ button.text }}

bijna 20 weken zwanger en ht gaat goed woehoe!!

aankomende dinsdag ben ik/wij 20 weken zwanger. Heb een hele periode niks op mijn blog gezet. dus nu maar weer even doen.

Afbeelding blog 'bijna 20 weken zwanger en ht gaat goed woehoe!!' Achtergrond blur afbeelding

aankomende dinsdag ben ik/wij 20 weken zwanger.
Heb een hele periode niks op mijn blog gezet.
maar nu wil ik het jullie toch even vertellen hoe het met mij en de kleine gaat.

de eerste paar weken heb ik niet echt genoten, nou niet echt een klein beetje dan.

het was een erg spannende periode, want na vele heftige miskramen en lange periode van niet zwanger worden.

heeft mij toch echt wel een klap gegeven.

de eerste echt was goed het hartje klopte en zag er goed uit.

daarna wachten tot we de 12 weken toch voorbij gingen deze keer en ja hoor we vlogen er voorbij. met elf weken een echo gehad en ook hierop was alles goed. het bewoog goed en de uitgerekende datum kwam precies overeen met die van mij zelf.

week later op controle met deze keer geen echo maar wel hartslag van de baby. deze klopte hard en erg mooi.

daarna kwam een lange periode van geen echo`s of hartje luisteren. dit vond ik een erg enge en beangstigen periode.

vijf weken niks weten! de angst dat het als nog mis ging was bij mij erg groot.

maar toch ik voelde me nog wel zwanger en dat troostte mij. me partner heeft me erg hier in gesteund.

en dan de volgende afspraak, geen echo maar alleen het hartje.de vraag of ik het al voelde bewegen kon ik niet echt duidelijk beantwoorden, want wat voelde ik nu? ik wist het niet, nou daar lig je dan op het bedje, de verloskundige zet het apparaatje op mijn buik en zoekt, zoekt en zoekt, dit leek voor mij echt een eeuwigheid te duren. toen kwam de angst en de gedachten zie je wel dat het niet goed zit. baby waar ben je nu? en dan in eens uit het niets net of het zich even verstopt had. bam het hartje.

heel mooi en krachtig. ik schoot er vol van maar hield me tranen in, want mijn kleintje was er nog wel alle zorgen voor niks. snel de telefoon gepakt en opgenomen zo speciaal. het hartje van je kleine.

nu zijn we ondertussen weer een aantal weken verder.

en ben ik bijna 20 weken. woehoe zo blij. ook voel ik het Al aardig trappen, boksen of wat het dan ook aan het doen is.

mijn vriend en zoon hebben het ookal gevoelt met 19 weken. hele mooie ervaring ook voor hen.

maar oh wat geniet ik van die bewegingen. elke keer dat teken van leven. maar ik hou mijn hart vast nog maar 20 weken en al zo bewegelijk dat belooft nog wat als het groter is en echt hard gaat schoppen.

ook mijn buik groeit als een dolle. ze noemen me nu al bolle of de vraag word gesteld weet je zeker dat het deze keer maar een is. of wet je zeker datje nog maar ... weken bent.

nou we zullen het zien nog drie dagen en dan de 20 weken echo. ook nemen we dan onze zoon mee aangezien we hopen dat ze kunnen zien of het een jongen of meisje word.

ik kan nu echt niet meer wachten tot die echo wil zien hoe ons kleintje er nu uitziet.

ik ga jullie op de hoogte houden. en ondertussen lekker door met genieten

groetjes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je