{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bezoekjes aan de verloskundige

Afbeelding blog 'Bezoekjes aan de verloskundige ' Achtergrond blur afbeelding

26 september bij de verloskundige, de metingen van de 20 weken echo en uitleg daarvan. Onze kruimel was qua groeiwaardes aan de kleine kant, dus zou er een groeiecho plaats vinden. 9 oktober een afspraak voor de groeiecho, daaruit bleek ook dat groeiwaardes achter bleven. Maar nog geen zorgen, maar je gaat wel minder werken (dat is niet erg), ik had al vrij vroeg in de zwangerschap last van harde buiken (voelde mij echt een aansteller, maar het deed echt pijn zo'n gespannen buik na het werken). Het was mijn passie om voor psychogeriatrische ouderen te zorgen, maar nu ik niet meer alleen ben, ben ik erg op mijn hoede. Want hoe leuk en lief ze ook kunnen zijn, ze kunnen van 0 naar 100 in een seconde zonder enige aanleiding.
7 november mijn hb word geprikt, wat een gemeen prikje. Nu kan ik mij 100% inleven in mijn bewoners.
21 november weer naar de verloskundige, ik geef aan dat ik indalingsweeën heb gehad en geef aan het idee te hebben dat hij wat bijzonder ligt. Even snel een kijkje nemen (leuk), hij is volledig ingedaald maar ligt niet optimaal. De verloskundige vind niet dat mijn buikgegroeit is vergeleken met de vorige keer, dus pland een groeiecho in haar pauze in. Na de groeiecho vult ze de metingen in het tabel in en word ik doorverwezen naar het ziekenhuis.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je