{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bezoekje aan de Verloskundige

Gister weer een bezoekje gebracht aan de verloskundige samen met mijn dochter...

Afbeelding blog 'Bezoekje aan de Verloskundige'

Gister weer een bezoekje gebracht aan de verloskundige. Ik plan dit altijd buiten mijn werktijden/dagen om en dan heb ik natuurlijk altijd een kleine meid waarvoor ik geen oppas heb (en trouwens ook niet ga zoeken voor die tien minuutjes). Gelukkig vinden al de verloskundige bij de praktijk waarbij ik zit dat erg leuk. Ze is nu al twee keer mee geweest en weet de speelhoek goed te vinden. In de spreekkamer hebben ze een keukentje staan en dat is helemaal geweldig. Maar toch is Mama wanneer ik op de weegschaal erg interessant. Maar helemaal wanneer ik mag gaan liggen zodat ze de baby kan voelen. En ook het luisteren naar het hartje is een feest. Ze mag dan op het krukje naast het "bed" staan en staat dan rustig te dansen op het hartritme van de baby.

Over twee weken hebben we de 20 weken echo. Ook dan mag ze mee naar de baby kijken. Ze is immers ook een deel van ons gezin en ik vind het leuk om haar er zo bij te betrekken. Ook weten wij dan of we een jongetje krijgen of weer een meid. Ook weten we al de namen en die gaan we dan goed oefenen met onze kleine grote meid. En wat is ze trots dat ze grote zus wordt heerlijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je