Snap
  • Zwanger
  • post

Bezoekje aan de Verloskundige

Gister weer een bezoekje gebracht aan de verloskundige samen met mijn dochter...

Gister weer een bezoekje gebracht aan de verloskundige. Ik plan dit altijd buiten mijn werktijden/dagen om en dan heb ik natuurlijk altijd een kleine meid waarvoor ik geen oppas heb (en trouwens ook niet ga zoeken voor die tien minuutjes). Gelukkig vinden al de verloskundige bij de praktijk waarbij ik zit dat erg leuk. Ze is nu al twee keer mee geweest en weet de speelhoek goed te vinden. In de spreekkamer hebben ze een keukentje staan en dat is helemaal geweldig. Maar toch is Mama wanneer ik op de weegschaal erg interessant. Maar helemaal wanneer ik mag gaan liggen zodat ze de baby kan voelen. En ook het luisteren naar het hartje is een feest. Ze mag dan op het krukje naast het "bed" staan en staat dan rustig te dansen op het hartritme van de baby.

Over twee weken hebben we de 20 weken echo. Ook dan mag ze mee naar de baby kijken. Ze is immers ook een deel van ons gezin en ik vind het leuk om haar er zo bij te betrekken. Ook weten wij dan of we een jongetje krijgen of weer een meid. Ook weten we al de namen en die gaan we dan goed oefenen met onze kleine grote meid. En wat is ze trots dat ze grote zus wordt heerlijk!

10 jaar geleden

ik neem ons dochtertje van 3 jaar ook mee naar de verloskundige. Wij hebben de luxe van iedere keer een echo, dus heerlijk baby'tje kijken ;) Ik zou afgelopen woensdag horen of we een zoon of dochter zouden krijgen, toen heb ik haar wel bij de oppas gelaten (kwam toch net van mijn werk). Maar helaas is het nog steeds een gokje want de kleine krummel werkte niet erg mee. De volgende keer gaat ze wel weer mee, maar dan wordt er in geheimtaal gepraat over het geslacht ;) Want tja als Naomi het weet dan weet iedereen die ze vlak erna ziet het ook.En we willen het voor onszelf houden.

10 jaar geleden

Natuurlijk

10 jaar geleden

Tuurlijk een grote zus hoort erbij. En nu nog hopen dat ik de TrippTrapp stoel win. Dan kan eerst grote zus er gebruik van maken en daarna de kleinste ;-)

10 jaar geleden

wij hebben Megan ook gewoon elke keer mee genomen hoor......veel te leuk om grote zus erbij te betrekken :D Spannen over 2wkn.....en heel leuk natuurlijk ook.