{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bevalling, inleiding of keizersnee

Afbeelding blog 'Bevalling, inleiding of keizersnee'

Vandaag ben ik 41 weken zwanger en we hebben vandaag controle gehad in het ziekenhuis. Volgende week ben ik 42 weken zwanger en het is een spannende week voor ons als gezin.

We hebben gekozen voor een natuurlijke bevalling voor week 42. Aanstaande donderdag moeten we terug naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje, echo en controle bij de verloskundige.

Het zou geweldig zijn als ons kindje zich voor zondag meldt, dan krijgen we een natuurlijke bevalling en dan is er niets aan de hand en dan kan ik snel herstellen.

Mocht de baby zich niet voor zondag hebben gemeld dan krijg ik aanstaande maandag of dinsdag een inleiding. Dit hangt een beetje af van de plaats in het ziekenhuis en welke dag we gaan kiezen maandag of dinsdag. Mocht de inleiding niet lukken, dan krijg ik een geplande keizersnee of wellicht een spoedkeizersnee als er complicaties zouden optreden.

Je kunt dit niet plannen en alleen maar afwachten. Ik wil heel graag naar een natuurlijke bevalling, alleen weten we het natuurlijk niet zeker of dit gaat lukken. Mocht het een keizersnee worden dan zie ik wel ontzettend o tegen het hertel, omdat ik bij mijn dochter een spoedkeizersnee heb gehad en het herstel ook heel lang heeft geduurd. En ik hoor van bijna iedereen dat een natuurlijke bevalling of een inleiding fijner is en dat je sneller hersteld.

Nu maar veel afleiding gaan zoeken en ontspannen zodat onze baby ook goed kan ontspannen en zich gaat meldenJ

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je