{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bevallen en logeren van mijn dochter

Afbeelding blog 'Bevallen en logeren van mijn dochter'

De afgelopen weken heb ik veel geschreven over mijn zwangerschap en mijn bevalling.

Momenteel ben ik ruim 36 weken zwanger en binnenkort ga ik bevallen in het ziekenhuis. Vanaf deze week heb ik elke week controle in het ziekenhuis, omdat mijn dochter met een spoedkeizersnee is geboren.

Ik heb afgelopen dagen een geboorteplan gemaakt en een hulplijst ingevuld van het ziekenhuis om een goede keuze te gaan maken voor de bevalling en om mezelf goed voor te bereiden op de bevalling.

Mijn man en ik willen onze dochter naar opa’s en oma’s brengen om daar te logeren, alleen ik vind het heel moeilijk om te bepalen wanneer ik haar weg wil brengen.

Officieel wordt 11 juni ons tweede kindje verwacht. Ik heb zelf heel erg het gevoel dat de baby een week eerder komt. Ik kan onze dochter begin juni wegbrengen of als het moment zover is.

Ik vind het heel lastig om dit te bepalen. Vandaag heb ik mijn vriendin erover gesproken en zij gaf mij als tip mee om een spoedadres te hebben en de opa’s en oma’s.

Als spoed kan ik familie van mijn man vragen want zij wonen redelijk in de buurt. De opa’s en oma’s wonen ongeveer 20 minuten rijden van ons vandaan.

Ik denk dat er meer ouders zijn die voor deze keuze hebben gestaan. Hoe hebben jullie het toen aangepakt?

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties en verhalen. Alvast heel erg bedankt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je