{{ message.message }}
{{ button.text }}

Beugelbeha tijdens je zwangerschap?

Afbeelding blog 'Beugelbeha tijdens je zwangerschap?'

Beugelbeha’s

Veel vrouwen dragen graag een beugelbeha. Het geeft je borsten een mooie vorm en daarbij ook prima ondersteuning. Toch is het een hardnekkige fabel dat je dit tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode niet zou moeten doen.

Specialisten in zwangerschapslingerie

 

Gelukkig zijn er steeds meer mooie merken zoals Cache Coeur en Cake Lingerie die zich specialiseren in mooie zwangerschapslingerie. Net als bij gewone lingerie vind je dan ook voor elke smaak en situatie een mooie beha, of je nu op zoek bent naar een goede t-shirt beha, een mooie basic, een romantisch model of één voor een mooi decolleté, het is er allemaal! Binnen al die varianten tref je ook verschillende beugelbeha’s, ideaal voor vrouwen met een vollere cup en voor vrouwen die net een beetje meer vorm en / of steun willen.

 

Beugelbeha prima mogelijk tijdens je zwangerschap

In de eerste 8 weken van je zwangerschap en de eerste 4 weken na je bevalling kunnen je borsten aan flinke veranderingen onderhevig zijn. In deze periode adviseren we een fijne zachte beha te dragen. Zodra deze groei gestabiliseerd is kun je weer prima een beugelbeha dragen.  De beugels van een zwangerschapsbeha lopen iets verder door onder de oksel waardoor ze je melkklieren lees veder 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je