{{ message.message }}
{{ button.text }}

Best wel leuke kleren voor als een vrouw zwanger is

Mijn blog gaat over dat je als zwangere vrouw hele mooie. Maar toch leuke en lekker zittende zwangerschaps kleding kan kopen wat super toch

Afbeelding blog 'Best wel leuke kleren voor als een vrouw zwanger is '

ik ben er achter gekomen dat als je zwanger bent er echt veel opties zijn kwa winkels er zijn namelijk zo veel leuke winkels voor zwangerschaps mode die ook nog eens lekker zitten en super leuk er uit ziet en je mooi maakt en zelfverzekerd en die je mischien ook nog wil dragen als je niet meer zwanger bent. Wat ook leuk is aan zwangerschaps mode is je lijkt dan steeds meer op een moeder en komt ook in het moedergevoel en moederschap en ik denk vast wel dat je man je dan nog steeds ontiegelijk knap vind om wie je bent en wat je uitstraalt en al helemaal om je super mooie nieuwe zwangerschaps kleding dus zwangere vrouwen wees niet bang dat het je niet staat want zwangerschaps mode is echt een miracel om te zien en wedden dat je man je even mooi vind in je zwangerschaps kleding en. Iedereen word mischien wel een keertje zwanger en mij lijkt dat het mooiste wat in je leven kan overkomen echt zwangeren vrouwen het is een wonder die je me draagt ik hoop dat ik zelf ook later kinder krijg natuurlijk er

 Met een lieve man en het liefs 2 of 3 kinderen een is zo zielig heeft het alleen maar een papa en een mama dat zou ik niet leuk vinden weetje wat ik altijd krijg als ik in een kleding winkel kom waar ze ook baby kleding hebben nou dan gaat bij mij echt de hele wereld voor mij open dan zie ik een leuk baby meisjes jasje in het roze en denk ik wauw die wil ik. Later voor mijn dochtertje en dan komen bij mij ook altijd alle meisjes en jongens namen naar boven en dan wil ik in eens Heel graag kinderen alleen zo'n bevalling lijkt mij echt super pijnlijk en zou daar dan wel bang voor zijn en wat mij ook gaaf lijkt is een echo als je kindje al redelijk is gegroeid ik zelf persoonlijk zal niet Willen weten of ik een dochtertje of een zoontje krijg ik vind het veel leuker om het als verrassing te houden wat zouden de meeste vrouwen willen ook het als verrassing houden of het willen weten bijvoorbeeld voor de inrichting van de baby's kamer atans die kan je ook in richten in een gepaste kleur voor jongens en meisjes vind ik want dan kan je er voor kiezen om het niet te weten en wat niet handig is als je perse een dochter wilt en je het dan wel wil weten want wat nou als het een zoon is wordt je dan depri. Of bezinkt het mij lijkt het beste dat je dan het. Best het niet moet weten want dan raak je minder gestrest en word je niet depri en als het dan een zoon wordt vind je denk ik niet eens meer zo erg en uiteindelijk ben je zo gelukkig is als hij geboren wordt en denk je wat maakt het toch uit een zoon is idd best leuk.  goed dat je dan in eens van gedachten bent verandert en word je ziele gelukkig met je man en je zoontje en mischien is je volgende wonder wel een meisje of mischien zelfs wel een tweeling twee meisjes of je hebt pech en krijgt twee jongens wat helemaal leuk zou zijn als het een jongen en een meisje als tweeling wordt en wat ook zo leuk is dat je kan gaan shoppen voor je kindje leuke broekjes wn. Truitjes en sokkels en mutsjes en schoentjes jasjes en leuke pyamma'tjes wat echt super leuk is om te doen wat wel een nadeel is dat je niet echt super lang kunt slapen want je kindje moet dan steeds huilen en is zen speeltje kwijt of kan gewoon niet in slaap komen dus je kan er wel slapeloosheid van krijgen dus je moet het wel willen en kunnen en fit genoeg voor zijn 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je