{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je buik beschermt je baby, maar wie beschermt je buik?

Moeder zijn: ontzettend mooi en iets om trots op te zijn. Alleen wil je liever niet met witte littekens op de buik rondlopen na de zwangerschap, omdat je kindje natuurlijk maar bleef groeien in je buik. Daarom raden we jullie Bepanthen balsem tegen zwangerschapsstriemen aan. Je mag TROTS zijn op je buik!

Afbeelding blog 'Je buik beschermt je baby, maar wie beschermt je buik?'
Hoera, je bent zwanger! De mooiste tijd van je leven breekt aan. Je lichaam verandert vanaf de eerste dag, waardoor zwangerschapsstriemen kunnen ontstaan. Gun jezelf daarom vanaf het begin de verzorging van Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem. Zo help je striemen te voorkomen en te verminderen. Zwangerschapsstriemen, je kunt ermee te maken krijgen. Deze ontsierende strepen op de huid ontstaan door het uitrekken. Door die rek kan je huid niet voldoende collageen aanmaken om haar stevigheid en soepelheid te behouden. Je merkt het aan jeuk en een branderig gevoel, waarna de paarse strepen ontstaan. Soms heel klein, soms groot en goed zichtbaar. De strepen verdwijnen nooit meer, wel worden ze minder zichtbaar doordat de paarse kleur afneemt. Op tijd smeren Striemen kun je nooit helemaal voorkomen, omdat erfelijke factoren ook een rol spelen. Je kunt er wel iets aan doen. Wacht niet op de eerste symptomen, want dan ben je al te laat. Gebruik Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem tweemaal per dag vanaf het begin van je zwangerschap. Zo houd je je huid in optimale conditie en vergroot je de kans om striemen te voorkomen of in elk geval te verminderen. Waarom Bepanthen Natuurlijk wil je een balsem die een optimaal resultaat geeft. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem is speciaal ontwikkeld om de huid tijdens de zwangerschap en na de bevalling te versterken, te beschermen én het huidherstel te ondersteunen. De balsem helpt effectief dankzij de unieke samenstelling: Centella Asiatica (plantenextract) stimuleert de aanmaak van collageen. Dit versterkt de huid tijdens het uitrekken door de zwangerschap en vermindert striemen. Gezuiverde olijfolie vult de huidvetten aan tijdens het oprekken van de huid. Hierdoor blijft de huid elastisch en soepel en kun je striemen voorkomen. Dexpanthenol (Provitamine B5) dringt diep in de huid, voedt de huid en ondersteunt zo het huidherstel. Veilig en weldadig Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem kun je met een gerust gevoel gebruiken. De balsem is geschikt voor de gevoelige huid, dermatologisch getest, hypoallergeen en bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De balsem heeft een discreet, aangenaam parfum en voelt zacht en licht aan op de huid. De balsem is gemakkelijk aan te brengen met een hygiënisch pompsysteem, trekt snel in en plakt niet. Gebruik het zo Masseer de balsem zachtjes en gelijkmatig in op plaatsen waar de huid het meest oprekt zoals buik, borsten, billen en benen. Gebruik de balsem twee maal per dag voor het beste resultaat, bijvoorbeeld na het douchen. Blijf de balsem gebruiken in de periode na de bevalling, zo help je de huid in conditie. Bepanthen Zwangerschapsstriemen Balsem beschermt, versterkt én ondersteunt het huidherstel www.bepanthen.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je