{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben je nu alweer zwanger?!

Ik ben zwanger van mijn 2e kindje. En loop geregeld tegen meningen van andere mensen aan die toch een beetje steken.

Afbeelding blog 'Ben je nu alweer zwanger?!' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben inmiddels alweer 18 weken zwanger van ons 2e wondertje. Ontzettend gelukkig daarmee. Maar waarom is bijna de 1e reactie van heel veel mensen: Zo ze zitten wel dicht op elkaar he!

Ja ze zitten dicht op elkaar, maar dat lijkt mij echt enorm fijn. Later hebben ze wat aan elkaar en daarnaast vindt ik het persoonlijk nog al mee vallen. Nr 1 is ruim 20 maanden als nummer 2 zich aandient!

 Mijn vriendengroep is nogal in 2en gesplitst. De ene helft is nog kinderloos en heeft een heel ander leven dan ik waardoor ik hun ook maar heel weinig zie of spreek. En als ik ze al spreek komt dat van mijn kant.

De andere helft heeft zelf wel al kinderen en ik merk dat ik daar ook vaker mee optrek. Toch vind ik het heel jammer dat ik zoveel vrienden niet meer zoveel zie omdat ze het maar lastig afspreken vinden. Ja inderdaad spontane uitjes zitten er niet altijd meer in, maar in mijn leven is een hele andere fase begonnen. Die van heerlijk genieten van de ontwikkeling van mijn meisje!

Hoe ervaren andere moeders dit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je