{{ message.message }}
{{ button.text }}

BELLYPRINT - Toffe samenwerking!!

- Elk lichaam is zo mooi en uniek -

‘ 11 juni 2019’

Vandaag heb ik iets super leuks mogen doen! Via Instagram in contact gekomen met de leuke vrouwen van Bellyprint! Marije en Katja.

Een super toffe samenwerking als je het mij vraagt, want dit is toch wel iets heel bijzonders voor elke zwangere vrouw als je het mij vraagt.

Je laat letterlijk je mooie zwangere buik vast leggen in 3D print, voor eeuwig. Zodra je kindje geboren is, ben je redelijk snel weer vergeten hoe het er precies uitzag dat huisje waar je kindje 9 maanden heeft gewoond. Natuurlijk heb je ongetwijfeld wel foto' s gemaakt van je groeiende buik. Maar dit is net even ietsje anders.


** Het leek mij/ons leuk om hier naast deze blog ook een vlog erover te maken. Waarom? Omdat je dan net iets andere dingen ziet natuurlijk dan alleen foto' s of tekst. Daarom heb ik je deze middag een stukje in de wereld van Bellyprint mee genomen.


- Hoe verliep onze afspraak?!

Samen met mijn team ( Ricardo mijn man en dochter Yentl) stapte we in de auto richting Arnhem. Eenmaal aangekomen in Arnhem, was het heel even zoeken waar ze precies zaten. We hebben kennis gemaakt met het team van Bellyprint, en een heel fijn en gezellig gesprek met elkaar gehad. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt, vooral als je je letterlijk bloot moet geven aan diegene. Nou, dat is bij mij meer dan gelukt. De sfeer was heel ontspannen, kregen lekkere thee en koffie. Stonden chocolaatjes op het bureau wat vooral Yentl erg lekker vond, en heerlijke stukjes watermeloen. Kortom een fijne en erg gezellige afspraak. We hebben met elkaar gekeken naar de opties, het materiaal, de kleuren. En we hebben de afspraak tussen door kunnen filmen (mijn man dan ). En toen kwam het moment dat de Bellyprint werd gemaakt. Ik moest me uitkleden, en voor de spiegel komen staan. Zo konden we goed de pose bekijken die ik wilde voor de Bellyprint. Toen ik tevreden was met de pose, kwam Marije met een apparaat die je terug kunt zien in de vlog. Dat was de 3D camera. Marije liep om mij heen om alles vast te leggen. Wat leuk was voor Ricardo, om mij terug te zien op het computerscherm. Ik was daar te zien in allerlei kleuren. Na dat de foto' s gemaakt waren, liet Marije zien hoe zij het ging ' bewerken'  en ook gelijk controleren op eventuele foutjes door het per ongeluk bewegen van een arm bijvoorbeeld. Dit kun je ook allemaal terug zien in de vlog, mocht je dit leuk vinden om te zien. Daarna gingen we bespreken wat ik wilde met eventueel bewerken. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de tepels iets ' zachter'  over te laten komen op je beeldje. Ik heb ervoor gekozen om het gewoon te laten zoals mijn lichaam is vast gelegd. Maar dat is heel persoonlijk, dit vond ik het mooist omdat het mijn lichaam is zoals het is. Dus nogmaals, geheel persoonlijk en je kunt alle kanten op. Dit kun je samen met Marije of Katja bespreken. Toen alles was nagekeken, en gecheckt mocht ik me weer aankleden en hebben we gezellig nog na zitten kletsen tot de volgende mommy to be voor de deur stond. Het zijn onwijs fijne mensen, en stellen je geheel op je gemak. Ook voel je en zie je dat er 100% de tijd voor je genomen wordt. En dat is ook iets wat Bellyprint wilt, de persoonlijke aandacht is heel belangrijk. 

Nu was het wachten geblazen tot mijn Bellyprint binnen zou komen. Het duurt meestal tussen 4 tot 6 weken.Per e-mail wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van jouw Bellyprint. 

Maar HOE TOF? ik kreeg hem dus een week later al binnen, wauw wauw wauw. Wanneer je mijn video afkijkt, kun je zien hoe het geworden is en waar wij voor gekozen hebben. UNBOXING !! 

Lieve Marije, ik vond het een super leuke middag. Bedankt voor deze te gekke samenwerking, voor alle informatie en het kijkje achter de schermen. Jullie zijn toppers! Wij vonden het erg gezellig.


--------------------------------------------------------

Eventuele vragen die je bezig kunnen houden; 

voor alle veel gestelde vragen kun je het beste kijken op de site van Bellyprint zelf. 

www.bellyprint.nl 

Hier staan uiteraard ook de tarieven en alle informatie die je zoekt.

--------------------------------------------------------

Je kunt ervoor kiezen om naakt of met eventueel onderkleding de Bellyprint te laten maken. Via Instagram (www.instagram.com/bellyprint ) kun je de verschillende beeldjes goed zien, en zie je ook soms een beeldje voorbij komen van vrouwen die hun ondergoed aan hebben gehouden. Het is iets heel persoonlijks, ik vind persoonlijk helemaal naakt het aller mooiste omdat het ook gewoon zo puur en naturel is. Maar de keuze is dus geheel aan jou.

* Wanneer je je hebt verdiept in het eventueel laten maken van een Bellyprint, heb je ook kunnen zien dat er heel veel verschillende soorten materialen/kleuren zijn. In de studio staan alle beeldjes, in de kleuren en materiaal die zij hebben netjes op de planken. Zo kun je het zelf voelen en goed bekijken. Dit bespreek je uiteraard samen met Marije of Katja wat het beste bij jou past. En het is gewoon fijn om het zelf te voelen en te zien.

*Bellyprint adviseert om tussen week 32 en week 36 je Bellyprint te laten maken. Bij een meerling zwangerschap is dit vroeger, tussen week 28 – 32. Je bent dan op je mooist zwanger en de kans op de bevallig na week 36 wordt natuurlijk alleen maar groter. Wel werken zij met wachtlijsten, dus overweeg je dit om te laten doen? Ga dan zeker naar hun website om je afspraak vast te zetten. www.bellyprint.nl . Wanneer je de afspraak gemaakt heb krijg je meer informatie toegestuurd.

* Nee, het is zeker niet gevaarlijk voor de baby!


Het is een erg mooi cadeau voor een dierbare om je heen. Misschien wel je zus, of je beste vriendin? Of voor alle mannen die dit lezen, weet je geen cadeautje voor je vrouw/vriendin? Nou opgelost....... 
Afbeelding blog 'BELLYPRINT - Toffe samenwerking!!'
Afbeelding blog 'BELLYPRINT - Toffe samenwerking!!'
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je