Snap
  • Zwanger
  • Gezond

BEDRUST verplicht wat een hell

Bij de eerste zwangerschap geen enkel probleem geen kwaaltjes maar deze ronde?

Nu 19 weken zwanger en deze week toch ff op geschrokken.  Ik weet dat m'n lichaam veranderd en dat m'n buik uitzet. Ik weet wat bandenpijn is en hoe het voelt als je organen ruimte moeten maken voor de baby, Maar deze week lag ik te rollen in bed van de pijn. Kon me geen houding geven. Douchen hielp niet. In bad ook niet. Paracetamol deed de pijn niet minder worden.

Dan maar de verloskundige bellen. Helaas kreeg ik de assistente die me afscheepte met ga je urine maar laten onderzoeken. Hallo ik weet heus wel of t een blaasontsteking is of niet. Maar goed hup naar de huisarts. Het was geen blaasontsteking dus maar weer bellen. 

Na veel overleg mocht ik van de assistente langs komen maar ik zou op m'n beurt moeten wachten en het was heel druk. Terwijl ik zat te wachten kwam m'n verloskundige de wachtkamer binnen lopen en zag me. Mocht direct door lopen. Aangezien ik al meerdere malen bloedingen heb gehad en ze weten dat ik niet kom als er niks is werd ik direct onderzocht. 

Gelukkig was de kleine in orde haar, ja haar, hartje klopte goed en ze bewoog flink. Het was een raadsel waar de pijn vandaan kwam. Conclusie bedrust 2 hele dagen. BAH BAH 

Vandaag weer gewerkt maar een tandje rustiger. Hopelijk houdt het nu op met de pijntjes en kwaaltjes 

 

7 jaar geleden

Hopelijk blijft het bij 2 dagen en gaat de pijn snel weg. Lijkt me inderdaad wel erg frustrerend, ik ben zelf ook 19 weken zwanger, dus kan het mij levendig voorstellen hoe vervelend het is. Even doorzetten!

7 jaar geleden

Bah, bedrust met een peuter van 3,5 jaar oud die ook nog rondloopt.... Geen fijne combi. Maar twee dagen, dat is op zich nog wel te doen. Succes, ik hoop dat ze voorbij vliegen en dat je daarna weer wat meer mag!