{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bedankt, Mamaplaats!

Iets meer als een jaar geleden begon ik met mamabloggen bij Mamaplaats. Tijd voor een bedankje.

Afbeelding blog 'Bedankt, Mamaplaats!' Achtergrond blur afbeelding

Op 4 september 2015 schreef ik mijn eerste blog voor Mamaplaats. Ik zocht een manier om mijn hart te luchten en dit werkte. Super trots was ik toen ik ontdekte dat deze blog op de Facebookpagina van Mamaplaats werd geplaatst. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een berichtje kreeg van mijn beste vriendin: 'Je staat op de Mamaplaats Facebookpagina met je blog!'. Een dag later werd ik benaderd door de redactie, of ik themablogster wilde worden. Wauw, wat voelde ik me vereerd! Al wist ik niet of het bloggen iets zou zijn wat ik zou blijven doen. 

Inmiddels zijn we een jaar, 67 blogs, 3 mamaswaps, veel leuke contacten én een goede vriendschap verder.
Ja, nooit gedacht dat ik zoveel blogs zou schrijven in een jaar tijd, maar het moederschap blijft in ieder stadium uitdagingen geven, dus inspiratie om te bloggen. Het heeft voor mij wel een tijdje stil gelegen, maar dit komt ook doordat het eerste 'heftige' jaar voorbij is, waarin ik vaak mijn hart heb gelucht via mijn blogs. Daarvoor Mamaplaats & mama's: Bedankt dat ik dit met jullie heb mogen delen. Ook de Mamaswaps waren een enorm succes. Wat heb ik een hoop lol beleefd aan het samenstellen van de pakketten én aan het openen ervan.

Maar het meest dankbaar ben ik voor de nieuwe vriendschap die ik vorig jaar hier heb mogen verwelkomen. Er was een mama die reageerde op een blog van mij, we raakten aan de praat en zijn uiteindelijk nooit meer gestopt met praten. En zo is er een hele mooie, fijne en warme vriendschap ontstaan. We hebben gisteren nog lekker samen (babyloos) een wijntje gedronken.

Dus ik vond een bedankje aan jullie wel op zijn plaats.
Keep up the good work mommy's & Mamaplaats!

kelly_1473755912.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je