{{ message.message }}
{{ button.text }}

Babyspullen dilemma's

Welkom in de wereld die babykamer heet

Afbeelding blog 'Babyspullen dilemma's'

Nou daar gaat ie dan....... mijn eerste poging tot het schrijven van een blog-je.....

Nu 23 weken zwanger zit ik volop in de babykamer-fase. Nadat we tijdens de 20-weken echo hadden ontdekt de trotse ouders te zijn van een dochter, ging natuurlijk de jacht naar een geschikte kamer van start.

En dan begint de sores, althans in mijn beleving, want iedereen heeft een andere mening over wat het handigste, praktische, goedkoopste, mooiste etc. is. Van het kleinste detail tot het grootste object. Persoonlijk wordt ik daar tureluurs van!!! Het liefste zou ik hebben dat mijn, bijv. zorgverzekeraar, een pakket had waar alles in zit wat veilig, goed en betaalbaar is. Dat ik dan op het knopje bestel kan drukken en dat ik alleen nog maar hoef na te denken over kleuren, behang, gordijnen etc. Maar helaas, ben me al 3 weken een weg aan het banen over websites, blogs, verhalen/meningen van vrienden, kennissen en familie PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!

Maar ik wil even vertellen dat ik mijn eerste twee items in huis heb! Dilemma 1 was een matras voor het ledikant. Ik dacht ik ga naar prenatal, daar liggen 3 matrasjes en ik neem de middelste. hihi daar heb ik me lelijk vergist......heeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeel keuze, en ;"u wilt toch het beste voor uw kind, mevrouw" verder. Inlezen over diktes van babymatrassen en veiligheids eisen, punthoofd kreeg ik ervan! Die zegt;"je moet die van aerosleep, de andere zweert bij IKEA......Nu viel maandag de folder binnen van de Aldi, en tadaaa....een betaalbaar ledikantmatrasje! En ik dacht dat is een teken van boven! Dus mijn moeder op pad gestuurd en ik ben de eigenaar van een matrasje!!!! Yoehoe!

Toen begonnen we te denken aan een kinderwagen, volgende speurtocht. Nu ging mijn vriend van de week naar de masseuse (die vorig jaar december is bevallen) en kwam hij terug met een gratis Maxi-Cosi omdat zij er twee had! TOP!!! geen hoofdbreker meer over de Maxi-Cosi, nu alleen nog een onderstel met die andere twee opties....volgens mij heet dat reiswieg en kinderwagen-zit????

Het moodboard van het kamertje is inmiddels al 3 weken klaar, en heb heel veel zin om te beginnen met klussen. Familie-hulp is al ingeschakeld :)

Nou dat was poging 1 haha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je