Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • moeders
  • negenmaandenbeurs
  • shops
  • Jonge

Babyplaats Webshop Paviljoen

Wanneer je zwanger bent kun je met heel veel vragen zitten en wil je alvast voor baby spullen gaan shoppen. Op  22 t/m 26 februari is er daarom in de Amsterdam RAI de Negenmaandenbeurs om inspiriatie op te doen en om te shoppen.

Je kunt tijdens de Negenmaandenbeurs vragen stellen aan verschillende deskundigen. Er wordt tijdens deze beurs  presentaties,workshops en lezingen gegeven. In totaal krijg je dus heel veel informatie. En niet te vergeten leuke beursaanbiedingen!

Bezoek de beurs samen met je moeder, partner of een vriendin en maak er een gezellig dagje uit van. Voor een kaartje betaal je € 18,-. Maar als je nu al een kaartje koopt ontvang je € 4,- korting! Bestel nu direct jouw kaarten online!

Babyplaats Webshop Paviljoen deelnemers Hieronder vind je alle deelnemers van het Babyplaats Webshop Paviljoen die van 22 t/m 26 februari aanwezig zijn.

Shop: Ietsbovendebank.nl (09.612A) Je wilt iets boven de bank, boven je bed, in de kinderkamer of zomaar iets, maar je weet nog niet precies wat. Je ziet zo veel accessoires maar het is net niet wat je zoekt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Shop: Mijnfopspeen.nl (9.612) Mijnfopspeen.nl personaliseert fopspenen. Wij graveren de naam, voornaam of troetelnaam van de baby op de fopspeen.

Shop: Mamakado.nl (09.600A) Op MamaKado vind je zogenaamde altijd-goed-cadeaus voor bijna-moeders, moeders en grootmoeders. Van zwangerschapsbelletjes en borstvoedingsarmbanden tot gepersonaliseerde kettingen en bedels: op MamaKado vind je het allemaal!

Shop: Swimtrainer.com (09.600B) De Swimtrainer is een product om kinderen te leren zwemmen. De Swimtrainer wordt gebruikt voor gewenning in het water en voor het leren van de juiste arm- en beenbewegingen.

Shop: B-beesz.nl (9.600) B-beesz, uw babyzaak op internet. U kunt bij ons terecht vanaf de zwangerschap tot dat uw kindje een jaar is.

Shop: A@pie Babyschoenen (09.500B) Trendy leren babyslofjes van topkwaliteit leer.

Shop: Bellybandit.nl (09.500A) De Belly Bandit is een band die is gebaseerd op het principe van het inbinden, iets wat vroeger erg gebruikelijk was. Het helpt jonge moeders het oude figuur van voor de zwangerschap terug te krijgen, op een gemakkelijke, effectieve en natuurlijke manier! BellyBandit.eu is de officiële distributeur van de Belly Bandit in Europa.

Shop: Babyanne-cy.com (09.400C) Baby Anne-Cy is een label voor handige en kwalitatieve baby accessoires die te gebruiken zijn voor onderweg, in de slaapkamer en ook goed als cadeau te geven zijn!

Shop: Geboortepost.nl (9.400) Geboortekaarten online ontwerpen en bestellen. Al mogelijk vanaf een hele kleine oplage.

Shop: Bolifestyl.nl (09.510C) BO Lifestyle is de meest veelzijdige winkel voor de (aanstaande) mama , baby en kids.

Shop: Jewel-concepts.nl (09.510B) Jewel Concepts maakt sieraden met een persoonlijke afdruk

Shop: Geboortewinkel.nl (09.510D) De gezelligste babywinkel van Nederland. Alles voor zwangeren en kinderen t/m 2 jaar. Van kinderwagens tot borstkolven, kleding en kinderstoelen. Altijd scherp geprijsd. Bekende merken: Bugaboo, Easywalker, Noppies, Limo Basics, Avent, Medela en vele anderen.

Shop: Lingerievoortwee.nl (9.510) Lingerievoortwee is de eerste online-winkel in Nederland waar de eigentijdse vrouw terecht kan voor haar luxe zwangerschaps- en borstvoedingslingerie.

Shop: La-Source.nl (09.510E) La Source Nederland - importeur en groothandel, specialiseert zich voornamelijk in alcoholvrije wijnen maar heeft ook een uitgebreid aanbod in andere soorten dranken zonder alcohol waaronder zelfs whissin, een smaakvol drankje met dezelfde ingrediënten als whisky maar dan zonder de alcohol. Een waar genot voor de liefhebber.

Shop: Kidsfactory.nl (09.410C) De leukste kinderwinkel van Nederland voor een mooie kinderkamerinrichting, kindermode, positiemode, kinderwagens en leuke kadootjes.

Shop: Simplydutch.com (09.410A) Online warenhuis voor kinderen: exclusief en met alleen Nederlandse merken!

Shop: Shoemixx.nl (09.410E) Shoemixx is de online schoenenwinkel voor alle dames- , heren- en kinderschoenen. Ze hebben een zeer ruime en gevarieerde collectie schoenen van veel bekende merken.

Shop: Diaperchamp.nl (09.504C) De DiaperChamp luieremmer, onmisbaar in de babykamer!

Shop: Kidswinkelonline.nl (09.504D) Op zoek naar speelgoed voor jongens of meisjes? Een leuk kraamcadeau? Je vind het bij kidswinkelonline. Ook voor kinderkameraccessoires, tassen en cadeaus voor baby's en kinderen van o tot 10 jaar!

Shop: IkenIk.nl (9.504) IkenIk is een trendy en hippe online baby-en kinderwinkel met een grote collecties aan: baby-en kinderkamer accessoires, textiel en beddengoed, leuke kinderkamerthema's, kraamcadeaus en speelgoed. Wij voeren veelal A-merken als Colorique, Taftan, Handed by, CottonBaby, Snoozebaby, BamBam, Taftan etc.

Shop: Jijwel.nl (09.504E) Jijwel.nl is een inspirerende shop met kinderkleding in de maten 50 t/m176.

Shop: Maus-en-co.nl (09.406C) Brede uitzetwinkel van kinderkamerinrichting tot hippe luiertassen en leuk speelgoed. Je vind het allemaal bij Maus & Co!

Shop: Ikbendapper.nl (09.406E) Dapper, de nieuwe generatie meegroeistoel. Schoolmeubelfabrikant Schilte heeft haar 152 jaar ervaring in Onderwijs en kinderopvang gebruikt om de Ideale meegroeistoel te maken. Uitsluitend via internet te koop, de persoonlijk te maken meegroeistoel met je eigen naam!

Shop: Tromper.nl (9.406) Tromper is een nieuw babykleding merk met een vernieuwend product: de Teromper. Het uiterlijk van een t-shirt en het voordeel van een romper!

Shop: Pelusa.eu (9.406A) Pelusa is een complete en eigenzinnige textielcollectie met een uniek Nederlands design voor baby tot tiener; uw textiel en accessoires voor de slaap-, woon-, bad- en babykamer.

Shop: Woordsticker.nl (09.406B) Dé webwinkel voor uw decoratie woordstickers, muurstickers, interieurstickers, deurenstickers.

Shop: Media Voordeelclub (09.406D) Exclusieve voordeelclub voor álle (aanstaande)moeders!

12 jaar geleden

Als ik dit lees, krijg ik al weer helemaal zin in de beurs! Vorig jaar was het super gezellig.