{{ message.message }}
{{ button.text }}

babykamer deel 2

Weer wat spullen erbij!

Afbeelding blog 'babykamer deel 2' Achtergrond blur afbeelding

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Vandaag naar babydump geweest op ontdekkingstocht voor een kinderwagen-combi. Ik zou willen dat ik het gen had wat veel as moeders hebben en die dat geweldig vinden zo'n winkel, maar ik wilde na 5 minuten alweer naar buiten!!!

Maar goed toch volgehouden en advies gevraagd, en we hebben nu 3 opties;

1) Joolz ( maar dan tweedehands, want nieuw kan ik niet betalen)

2) Bugaboo (aangeraden door de meeste om me heen)

3) Transit (aangeraden door Babydump en nieuw wel betaalbaar)

Iemand advies?

 

Verder hebben we ook een super Ledikantje gekocht op Marktplaats . Zo'n heerlijk brocante exemplaar met spijltjes :) Helemaal in mijn nopjes ermee. Inmiddels opgehaald en mijn lieve hubbie heeft hem geschuurd. Nu nog afwassen en en in de grondverf. En dan aflakken maar!!! Joepie, daar wordt deze mama wel heel gelukkig van!

Verder ben ik wezen kijken naar een wiegje van mijn moeder. Waar mijn broertje en ik zelf in hebben gelegen. Helemaal leuk! Die gaan we dus ook opknappen. Alleen zijn de afmetingen een beetje raar. Een soort ovaal met afgekapte boven- en onderkant-> speciale maat matras bestellen of zelf maken van schuimrubber? Iemand ervaring mee?

Gisteren bij een vriendin geweest en super veel tweedehandsjes gekregen; kleding, beddengoed, hydrofielluiers, kleding, speelgoed etc. Ineens van 2 weken geleden nog niets tot al best veel in huis haha Wordt wel echie zo ;)

Deze vriendin heeft trouwens een eigen label met babyshirtjes, haar website (http://www.newbornartist.nl/) is momenteel met een opknapbeurt bezig, maar op de facebookpagina kan je ook veel zien: https://www.facebook.com/pages/New-Born-Artist/189575671134310?fref=ts. Heb al veel mama's blij gemaakt met zo'n shirtje als kraamcadeau, en heb er nu van haar een cadeau gekregen. En alvast een bestelling gedaan van de nieuwe collectie die bij lancering van de nieuwe website online gaat!!!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je