{{ message.message }}
{{ button.text }}

babybroer of babyzus?

Afbeelding blog 'babybroer of babyzus? ' Achtergrond blur afbeelding

Net als bij de zwangerschap van Fiene weten wij het geslacht niet van onze mini-beeb.  Dat was één van de weinige dingen waar we het samen snel over eens waren. Want er zijn zo weinig leuke verrassingen in het leven, laten we dit dan maar als verrassing houden! Natuurlijk zit ik soms wel eens in de avond over mijn buik te wrijven en te denken; Wat zou je zijn? Maar we houden vol, misschien is het nu wel makkelijker omdat we toch niet zo veel bij de verloskundige komen. 

Als mensen weten dat we het geslacht zelf ook nog weten vragen ze gelijk wat voor 'voorgevoel' ik heb of dat ik en voorkeur heb. Een voorgevoel had ik bij Fiene wel, maar ik dacht dat ze een jongen zou worden.. zat ik daar ff lekker naast. Dus ik ga er nu niet eens over nadenken, ik zie het wel. En voorkeur? Een meisje zou leuk zijn, lekker zussen onder elkaar straks. Maar een jongen zou ook geweldig zijn, dus nee geen voorkeur. 

Ik weet dat het makkelijker is om te weten wat het geslacht is om je spulletjes te kopen. Maar aangezien ik bij Fiene ook al alles lekker neutraal heb gekocht en allergisch ben voor felle kleuren (vooral fel roze) is het voor mij gen en moeite om het neutraal te houden. Qua smaak ben ik wel veranderd dan in de zwangerschap bij Fiene, toen wilde ik alles wat stoerder. Nu zo schattig mogelijk, want ja je baby is heel snel geen baby meer. 

Samen met mijn zusje staat onze private-shopping al gepland bij babypark, dus dan kunnen we nog even lekker geld gaan uitgeven. Zijn de mannen blij mee, haha.

Waar we dus nog niet over uit zijn is de naam, hebben jullie misschien nog leuke neutrale namen? Dat is dus een nadeel; en een jongensnaam en een meisjesnaam gaan verzinnen. Daar zitten de vriend en ik totáál niet op 1 lijn.

Zijn er meer mama's en papa's die hebben gewacht tot de geboorte om erachter te komen wat het geslacht was van hun mini-beeb? 

Liefs, Jeanine! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je