{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby shower

Een dag georganiseerd voor mij maar hij liep anders dan gehoopt

Afbeelding blog 'Baby shower '

Een baby shower, speciaal voor mij gepresenteerd. Voor mij en voor niemand anders.

Maar helaas het liep niet zoals iedereen voor mij in gedachten had. Ik had de nacht voor ik de baby shower had buikpijn. Buikpijn in de zin van last van mijn darmen. Ik raakte hiervan in paniek. Paniek die nergens voor nodig was. En door mijn paniek raakte er meer in paniek. Kon het wel doorgaan, is het wel verstandig om het door te laten gaan.
Iedereen wilde het beste voor mij, maar hierdoor liep het helemaal uit de hand.
Mijn familie wilde het door laten gaan en mijn vriendinnen wilde het verplaatsen. Dit bleef tot het laatste moment onduidelijk waardoor het een uur later begon dan gepland. Mijn zusje moest om half 4 kwart voor 4 weg dus had maar een uurtje en er hing een onaangename sfeer. We hebben er uiteindelijk het beste van gemaakt met hapjes en spelletjes. Ook heb ik mooie cadeaus gekregen.

Het is zo'n dubbel gevoel. Iedereen wilde het beste maar mijn dag de dag die voor mij georganiseerd is/was was niet leuk. En ik kan niemand er van de schuld geven. Niemand zelfs mezelf niet ook al geeft dat me het beste gevoel.

Mijn baby shower, mijn dag. Verpest door wie, door mijn paniek over wat darm krampen. Onschuldige darm krampen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je