Snap
  • Zwanger

Baby krijgt drugs binnen via fopspeen

De Belgische justitie heeft gisteren drie jaar cel geëist tegen een moeder die haar kindje van twee maanden drugs gaf. De moeder doopte de fopspenen van het kindje in cocaïne en methadon.

Drugs via fopspenen en zuigflessen

Op 24 september 2010 kreeg de baby een hartaanval. Uit onderzoek is gebleken dat het kind een doses methadon en cocaïne had binnengekregen. De spenen van de zuigflessen en de fopspenen bleken drugs te bevatten. Ook werden op de pyjama van het kindje sporen van cannabis aangetroffen.

Tijdens haar zwangerschap was de jonge moeder verslaafd aan drugs en na de geboorte toonde haar baby tekenen van ontwenning. Dit zou de reden zijn dat de vrouw haar kindje drugs heeft gegeven, om het te kalmeren.

Bron: nu.nl

Lees meer actueel hier!

 

 

9 jaar geleden

Maar als je aan het afkicken bent, waarom heb je dan coke in huis? Dan ben je niet aan het afkicken in mijn ogen.

9 jaar geleden

Ik schrik hiervan, tegenwoordig ben je goed ingelicht babys dood gaan van drugs, een hartaanval. My god, verschrikkelijk. Ben het eens met Draakje83. Sommige mensen verdienen geen kinderen. Verslaafde of niet. Doe je een kindje kwaad is het gewoon einde oefening. High of niet, psychische klachten of niet. Je weet wat je doet, dit is een hulpeloos, kleine mens. Godzijdank leeft het kindje nog?! We leven laatste tijd in een weggooi maatschappij. Op het nieuws alleen maar babys die op de portiek of naast een vuilcontainer worden achtergelaten. Geen woorden voor, verschikkelijk. Je heb 10 weken de tijd om een (sorry) abortus te doen dat begrijp ik niet. Waarom het kind houden en roken van drugs, bevallen en dan pijn doen. I dont get it.

9 jaar geleden

Ff voor de duidelijkheid .. rookte GEEN DRUGS .. maar normale sigaretten!

9 jaar geleden

Omg dan ben je behoorlijk ziek in je kop! Ipv toe te dienen kun je ook met je kindje naar de dokter voor een normale oplossing! Voor k zwanger raakte rookte ik na 2 wkn dat ik het wist ben ik gestopt valt me zwaar maar mijn kind vraagt er niet om om die troep binnen te krijgen en alles voor me kind ! ... ipv roken grijp ik naar fruit dus alleen maar positief! ... maar dit soort moeders moeten ze uit de ouderlijke macht zetten!