{{ message.message }}
{{ button.text }}

Appel wangetjes en krokodillen tranen

Het "klussen" is begonnen en hoewel ik dacht dat ik er veel minder mee bezig zou zijn dan bij de eerste speelt de test drang alweer op!!

Afbeelding blog 'Appel wangetjes en krokodillen tranen'

Afgelopen nacht checkte ik het maar liefst 3 keer, we hebben toch wel echt op de goede dagen "geklust" .
Ik had dat toch opgeschreven, waarom heb ik dat niet opgeschreven. Ik zucht zo hard dat W. zich omdraait. Gelukkig slaapt hij door. 

Ik dacht dat het anders zou zijn deze keer. We weten immers dat we niet makkelijk spontaan zwanger zullen worden. De zwangerschap van F. is via IUI gelukt, wel meteen de eerste keer raak, dat wel.. Maar pcos en overgewicht.. De kans dat het raak is, is zo klein....

En toch voel je het, antwoord het stemmetje.. Je buik voelt hard, vol lucht en je darmen maken overuren. Dat had je met F. ook. Daarnaast heb je heel erg veel energie en dan ben je weer ineens super moe. En die misselijkheid.. en draaierigheid. Ook heel herkenbaar!! En over je borsten niet eens te beginnen.

Ineens heb ik het!!! Ik kan het checken, mijn laatste menstruatie was tegelijk met die blaasontsteking. Toen dacht ik nog dat er bloed bij mijn urine zat en toen zette de menstruatie de volgende dag door. 
Ik vlieg uit bed en ren naar beneden. Ik heb dat doosje nog!! 25-10-2014! 

Met een zucht glij ik terug in bed, geef W. een zacht kusje en fluister meer tegen mezelf dan tegen hem.. We hebben op de juiste dagen "geklust" hopelijk is er iets blijven plakken!

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je