{{ message.message }}
{{ button.text }}

Angsten voor de bevalling

Hoe ga ik er mee om?

Afbeelding blog 'Angsten voor de bevalling' Achtergrond blur afbeelding
Volgens mij heb jij geen idee wat je te wachten staat als je broertje er straks is, maar ik heb er zelf wel onwijs veel zin in! Zelfs voor de bevalling zijn de angsten zo goed als weg. Mijn bevalplan ligt klaar (en ga nu niet denken dat ik alles tot in de puntjes heb uitgewerkt, want ik weet dat het heel anders kan gaan. Het heeft mijzelf enorm geholpen om alles op te schrijven) Luisteren naar podcasts, waaronder die van @ademinademuit heeft mij heel erg gerustgesteld om de verschillende verhalen te horen van andere bevallingen. Ik had laatst zelfs dat ik dacht “ik heb er zin in”. Nou dat had ik zeker niet verwacht een paar maanden terug! Vooral de gedachte dat er straks weer een baby is, ik kan niet wachten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je