{{ message.message }}
{{ button.text }}

Anderhalf jaar onderweg, met her en der een time-out!!

Wij zeiden NEE tegen het UMCG!!! Van kil en koud naar warm en vertrouwd!!

Afbeelding blog 'Anderhalf jaar onderweg, met her en der een time-out!! '

Mijn verhaal over ons pad naar het ouderschap!!!! Met horten en stoten eindelijk goed onderweg!!

Doorzetten, 

misschien niet snel, 

maar we komen er wel!! 

Pffff de kogel was door de kerk, het UMCG ging het gewoon niet worden voor ons. Ik heb het ook even laten rusten!! Ik kon de liefde van mijn leven toch niet zo onder druk zetten. Ook al was mijn kinderwens groot, het zou niet ten koste van alles gaan. Dus af en toe gunde ik ons een moment van rust. Een aantal weken, soms maanden. En dan sneed ik op een gegeven moment het onderwerp weer eens aan. Ook na het UMCG hadden we zo'n pauze-moment ingelast!! 

Na verloop van tijd begonnen we er weer over te praten. Ook omdat mijn man bang was dat het in de toekomst wel weer een issue zou worden omdat ik natuurlijk ook de jongste niet meer ben. Oke, ziekenhuis is niet de manier!! Maar wat dan wel?? Ik had me al eens eerder verdiept in particuliere klinieken maar de keuze was in verband met verzekeringen eerst toch op een ziekenhuis gevallen. Ik had het Nij Barrahus in Wolvega al eens voorbij zien komen. Ik trok de stoute schoenen aan en stelde mijn man voor dat ik eens contact met hen op zou nemen om te kijken of we wellicht bij hen onder behandeling konden. 

Ik belde, en we konden al heel snel bij hen terecht voor een intake-gesprek! Spannend!! 

Onze eerste afspraak was met dokter Rob Bernardus, een hele rustige aardige geaarde dokter die zijn strepen in de wereld van de fertiliteit al lang verdiend heeft. Dokter Bernardus is 1 van de pioniers op gebied van IVF-behandelingen in Nederland. Ik voelde het direct!! Hier zaten we goed. Onze intake verliep goed en manlief mocht direct bloed afgeven voor onderzoeken. Wat hebben we ook gelachen met de fertiliteitsassistentes die zich op hun beurt ook weer vermaakten met ons (humor is alles!!). Vooral Marja wist een plekje te veroveren bij ons!! En mijn man bij hen want ook al is het een grote stoere vent... daar ging ie bijna!! Hilarisch. Wat waren we opgelucht dat zoiets serieus als zwanger proberen te raken toch gewoon ook met een vleugje humor kon!! 

Er werd een vervolgafspraak gemaakt!! Daarin zouden alle uitslagen en verdere mogelijkheden besproken gaan worden. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je