{{ message.message }}
{{ button.text }}

And so our adventure begins...

Afbeelding blog 'And so our adventure begins...' Achtergrond blur afbeelding

18 januari 2017
Daar zit ik dan, huilend op de wc van de schrik. Met een positieve test.

Ik ben bang dat ik het niet goed genoeg zal doen, maar ook ergens blij. Ik ben zwanger, en ik heb geen idee hoe we dit gaan doen, er is maar één ding waarvan ik op dit moment zeker ben: dit kindje ga ik houden, en ontzettend veel liefde geven. Er zit een klein kindje in mijn buik!

Huilend van de schrik, een schuldgevoel tegenover iedereen die hierdoor geraakt wordt, maar toch een beetje blij.

Totaal niet gepland, ik wou eerst de wereld over en een eigen bedrijfje, maar wel jong moeder worden. Iets jonger dan ik had gepland... 

Na het onze ouders verteld te hebben, komt iedereen bij mij thuis om dit te bespreken. Vrijwel iedereen staat er erg negatief tegenover en begint over abortus, van de schrik. Gelukkig is mijn moeder toch ontzettend positief en steunt zij mij volledig in mijn keuze. Ik kan me geen betere mama wensen! En natuurlijk is het dom om onveilig seks te hebben, maar deze fout geeft mij het grootste geschenk dat er bestaat. Ik word mama! *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je