{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer op de helft !

Alweer 20 weken zwanger! Na een heerlijke vakantie in Turkije was het ook wel weer fijn om naar huis te gaan :)

Afbeelding blog 'Alweer op de helft ! ' Achtergrond blur afbeelding

Wanneer jullie af en toe een kijkje op mijn fashionblog nemen, kan het je niet ontgaan zijn dat ik de afgelopen twee weken heerlijk heb genoten van een zonnige en warme vakantie in Turkije samen met mijn twee mannen. Ja dan wel een in de buik maar het voelde alsof hij er elke dag echt bij was. Ik heb me eigenlijk alleen maar super goed gevoeld en we hebben dan ook echt kunnen genieten van waarschijnlijk de laatste vakantie met z'n tweeen. Ik merk dat de kleine het goed doet want mijn buik is nu super hard aan het groeien en de baby laat vaak wat van zich horen. Hij trapt en schopt er lustig op los, als dat geen voetballer wordt :) 

Na deze heerlijke en geweldige vakantie van twee weken in zonnig en warm Turkije was het afgelopen maandag toch ook wel weer fijn om naar huis te gaan. Er staan weer een hoop leuke en spannende dingen op de agenda waaronder de 20 weken echo! De 20 weken echo is voor ons ook wel meteen de spannendste echo omdat hier zoveel op te zien is en je alleen maar kunt hopen dat alles goed is met de kleine boy!

De afspraak stond groots in mijn agenda genoteerd om tien over half tien in de ochtend. Tijdens mijn ontbijt heb ik de afsprakenkaart van de verloskundige gepakt en nog even gekeken naar mijn gewicht wat er na de allereerste afspraak was genoteerd. Tot mijn verbazing zag ik dat de afspraak voor de 20 weken echo op de kaart stond op tien over half negen....!! Tot nu te had ik voor mijn gevoel weinig last gehad van de zogenaamde zwangerschapshormonen maar je vergissen in zo'n belangrijke afspraak past totaal niet bij mij, aangezien ik nooit een afspraak vergeet. Gelukkig konden we met een hoop heen en weer gebel toch nog een afspraak voor dezelfde dag maken en zaten we gisterenmiddag om drie uur alsnog bij de verloskundige praktijk.

Met zweet in mijn handen en een hartslag die nog hoger is dan die van de baby lig ik op de stoel. De echo duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid. Heerlijk om je kleine ventje te zien maar met steeds dat stemmetje in je hoofd; 'als alles maar goed is...' Gelukkig ziet het er super uit en ligt alles van ons mannetje gemiddeld. Alles zit erop en eraan en werkt zoals het zou moeten werken. Pff dat is toch wel echt even een opluchting!

Nu kunnen we op zoek naar een kinderwagen en beginnen met de babykamer :)) Kan niet wachten! Binnenkort een update van mijn zoektocht hiernaar...

Fijne dag!

Liefs,

Chris

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je