Snap
  • Zwanger

Alweer mama en voor de 1e keer papa worden.

Een nieuwe start!! Na alle ellende zou dat toch wel mogen? Dachten wij dan.

Na vele verhalen en verdriet. Mag ik dan nu eindelijk het verhaal vertellen over ons. En het proberen zwanger te worden.

Ik en vasili zijn nu inmiddels bijna 4, 5 jaar samen! We hebben al veel dingen samen meegemaakt en veel dingen met elkaar gedeeld. En tja je raad het al wij willen graag papa en mama worden. Aangezien hij de man is waar ik een mooie sprookjes bruiloft mee zie en een paar mooie kinderen. Is hij toch wel de man voor mij! Wij hadden het altijd al over kinderen en een zusje of broertje voor djentli.  Maar we wouden het rustig aan doen om fouten te verkomen.  Na 1 jaar besloten we toch om er voor te gaan.  En we gingen met goede moed er tegen aan! Ik had nog een inplanon in mijn arm die er als eerste uit moest. Ik werd zowiezo gek van dat ding!!! Ik bleef op een gegeven moment 6 weken ongesteld en toen weer 8 weken niet. Ik had een afspraak gepland bij de huisarts want ik voelde me al dagen niet lekker. De dag van het bezoek wou ik van mijn werk stoppen en naar mijn afspraak gaan. Ik kreeg opeens erge krampen en schrok me rot.  Ik rende nog snel naar de wc en zag veel bloed met dikke stolsels. Ik heb me snel verschoond en reed snel na de huisarts. En ja hoor daar alweer ik vind het op een wc papiertje want ik vond het niet normaal uit zien. Nu meende ze dat ik een miskraam had. Maar hoe kon dit ik had toch een anticonceptie? Blijkbaar stote die te weinig hormonen af voor mijn lichaam. Ik schrok natuurlijk maar ik dacht ook meteen wat je niet weet deert ook niet. Ik maakte meteen een afspraak om hem uit mijn arm te laten halen. Want dan heeft het toch geen nut en hoef ik niet iedere keer die hormonen toer te voelen. Nou inplanon eruit. En we besloten om het nog even 1 jaartje uit te stellen en dan verder te kijken. Verder vertel ik in mijn volgende blog. De blog van de medische molen????

8 jaar geleden

Dat scheelt wel! Gelukkig maar :)

8 jaar geleden

Hallo.... nee niet echt bewust. Omdat ik er toen nog geen beeld van had en ook echt niet dacht en wist dat ik toch zwanger kon raken door een anticonceptie heen.

8 jaar geleden

Heb je het later nog wel moeilijk gehad met die miskraam?