{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer 27 weken en 30 Kilo rijker

Afbeelding blog 'Alweer 27 weken en 30 Kilo rijker' Achtergrond blur afbeelding
Alweer 27 weekjes zwanger van ons 3e kindje en wat gaat de tijd snel voorbij. Onze oudste alweer ruim 3 en een half en mag na de zomervakantie beginnen met proef draaien in groep 1. Onze jongste is bijna 9 maand en heeft sinds een paar dagen uitgevonden hoe ze moet kruipen. Ze racet ondertussen de hele kamer door en gaat overal aan. En met 27 weken al 30 kilo zwaarder. Waar gaat de tijd heen? Nog ongeveer 10/11 weekjes en dan mogen wij ook zoon lief bewonderen, want ook hij zal via keizersnede geboren worden. Alleen nu gepland. De meiden zijn allebei na ruim 36 uur inleiden en weeën met een spoedkeizersnee geboren. Een 3e keer gaan we dus echt niet meer proberen om het natuurlijk te laten komen, want ik krijg helaas toch geen weeën die doorzetten. Hopelijk komen er niet zo heel veel kilo's meer bij, want ik moet ze ook weer zien kwijt te raken. En ik eet gewoon zoals normaal, dus daar kan het niet aan liggen. Nog even genieten van me buik die maar blijft groeien, want die zal ik vast weer gaan missen en dit is de laatste keer dat ik dit mee mag maken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je