{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als zwanger worden lang duurt

Als zwanger worden lang duurt

Afbeelding blog 'Als zwanger worden lang duurt' Achtergrond blur afbeelding

Zelf ben ik 21 en heb ik een te traag werkende schildklier.

Dit is mijn verhaal:

Ongeveer 3 jaar geleden zijn ze erachter gekomen dat ik een te traagwerkende schildklier had. Hiervoor heb ik medicatie gekregen.

Ongeveer 1,5 jaar geleden besloten mijn partner en ik dat we graag kinderen willen. ( mijn partner is 6 jaar ouder dan ik) Maar na 8 maanden proberen, was ik nog steeds niet zwanger. Mensen om mij heen werden zwanger na een maand en zeiden dat ik het los moet laten. Maar dat is makkelijker gezegd als gedaan. Ook veel negatieve reacties kreeg ik, vooral je bent nog zo jong en waarom moet het nu direct. Maar wat is er nou mis als ik dat gewoon wil.

Uiteindelijk begonnen met ovulatie testen en nooit een ovulatie gevonden. Na een jaar meerdere malen naar de dokter toe en die stuurde me weer terug want ik was nog zo jong.

2 maanden daarna gingen we verhuizen. Dus nog maar eens een gokje proberen bij een andere huisarts. En eindelijk iemand die mij begreep. Bloedonderzoek gehad. Bleek het dat mijn schildklier al een jaar niet goed was ingesteld. Nu heb ik gelukkig de juiste medicijnen. 3 juli kon ik terug komen en worden er eindelijk verdere onderzoeken gedaan. Hoe blij dat ik daarmee ben. Maar ook spannend dat ik het vind

Deze maand besloot ik weer eens ovulatie testen te gebruiken. Ik verwachte niet dat ik hem zou vinden. En opeens stond daar een smiley. Zo blij dat ik was. Nu is het afwachten. Of 30 juni wordt ik ongesteld. Of we gaan 3 juli naar de dokter. De eerste stap is eindelijk gezet.

Maar wat duurt dat wachten toch lang

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je