{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als juli ineens een speciale maand is ♡

Als je precies weet wanneer je zwanger raakte, en het moment dat je erachter kwam dat je zwanger bent, ik weet het allemaal exact, en ik zal jullie vertellen hoe dat ging!

Afbeelding blog 'Als juli ineens een speciale maand is ♡'

Ik ben nooit zo van de speciale dagen geweest. Ik onthoud verjaardagen,  weet wat de feestdagen zijn in Nederland. Maar echt iets vieren deden we haast nooit.

En dan 2 jaar geleden is juli ineens een speciale maand voor mij geworden.

We waren al bijna een jaar aan het proberen zwanger te worden.  En in juni 2017 maakten we een mooie reis naar Mexico.  Omdat we even klaar waren met iedere maand de teleurstelling dat ik toch weer mijn menstruatie kreeg hadden we afgesproken er even niet meer te veel aan te denken.We laten het even los en we zien wel wanneer we er weer gericht mee bezig gaan. 

Dit was dan waarschijnlijk ook de beste beslissing ooit, we gingen 2 weken op droom vakantie,  het was zo mooi en geweldig ontspannend. We kwamen vrolijk en opgeladen terug thuis. 

Toen brak juli aan en zoals afgesproken geen verplichtingen, toch wist ik door al die maanden precies wanneer mijn cyclus was. In de week van de eisprong hadden we 1x gevreeën maar ik wist niet precies of het op de beste dag was ofzo.

We hadden dan ook totaal geen verwachting of gedachten dat het nu weleens raak kon zijn. 

Ik had ook met mijzelf afgesproken dat ik voorlopig geen zwangerschapstesten meer mocht doen. Het werkt nou eenmaal zo dat als je weet dat je er echt samen voor gaat je de nodige testen erdoorheen jast. Zonde van je geld maar je bent gewoon TE nieuwsgierig als je ook maar 1 dag overtijd bent. Niet wetende op dat moment dat je echt wel aan je lichaam voelt wanneer het raak is.

Maar toen kwam zaterdag 5augustus , ja ik was al 3 dagen overtijd maar ik zat ook met een jetleg cyclus die totaal de weg kwijt was. Maar ik werd wakker en ik dacht jezusss wat voelen die borsten toch gek. En ik was niet echt misselijk maar ik voelde me zo weeig. Ik bleef 3u lang met deze gedachten rondlopen, want ik zou geen testen meer doen. Tot een uur of 11, ik had overigens niets tegen mijn man gezegd,  want we zouden het loslaten, ik kon het echt niet laten ik MOEST weten dat het gewoon tussen mijn oren zat. Dus ik maakte toch weer een test open. Legde hem op het muurtje van het toilet en ging verder met de was. 

Ik dacht nu weer even kijken dat ik weer gewoon van alles voel wat er niet is...dus ik draai zoals gewoonlijk de test om en schrok me het apelazerus.

Een heel licht dun streepje , ik maakte mezelf zelfs wijs dat het niets was ik zocht de bijsluiter van de test , waarop natuurlijk stond een streep is een streep. Maar ik wilde nog steeds niet geloven dat het zo was.  Vraag me niet hoe maar ik hield zelfs me mond nog ik wilde eerst andere testen gaan kopen. En deze echt de volgende dag met ochtend urine doen. Ik googlede heel de dag symptonen zwangerschap, maar die geven je natuurlijk niet de bevestiging die je op dat moment eigenlijk wilt. 

Zondag 6augustus ik kon bijna niet slapen van spanning,  ik had natuurlijk ook mijn man nog niets verteld, ik was om 6u wakker en ik dacht nu ga ik het nog een keer doen met ochtend urine. Nou deze test was overduidelijk, donkerder kon de streep niet die vrijwel meteen tevoorschijn kwam.

(Terwijl ik dit typ voel ik gewoon de spanning en opwinding van toen weer)

Ik kon het toen natuurlijk echt niet meer laten om springend mijn man wakker te maken en hem de positieve test als zowaar zondag ochtend ontbijt te geven. 

We krijgen een kindje !

En dat kleine mensje is gemaakt in juli, toen we er totaal niet mee bezig waren,  nooit gedacht dat het toen zou lukken. 

Sindsdien heb ik nu al 2 jaar in juli dat mijn hart een vreugdedansje maakt,  het gevoel dat toen mijn grootte droom is ontstaan, is onbeschrijfelijk!

Weten Jullie precies wanneer het raak was? En heb je hetzelfde gevoel als mij in die maand?

Waarschijnlijk slijt dat nog wel maar ik vind het nu gewoon nog steeds wonderbaarlijk speciaal, dat ik het graag met jullie wilde delen.

Liefs X Samantha 

Insta: sammy_fashionandlifestyle 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je