{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles gaat goed met de 2!

Ik weet dat ik de echo vergeten ben erop te zetten maar we hebben het druk. Dus hier mijn laatste weekjes!

Afbeelding blog 'Alles gaat goed met de 2!' Achtergrond blur afbeelding

De echo van 2 weken terug was geweldig! De 2 kids waren heel goed gegroeid! We zijn zelfs weer 3 dagen terug gezet! De hartslagen waren goed en je kon de vruchtzak, hoofd en als je goed keek zelfs de navelstreng al zien. De gynaecoloog stond versteld hoe goed het gaat met de 2 monsters.

Met mij als moeders gaat het ook geweldig! Ben alleen moe en dat is fijn. Ik was bang voor vreselijke ochtend misselijkheid maar dat blijft mij bespaard! Wel heb ik last van geuren, dus af en toe verlies ik toch mijn maaginhoud?. Ik vind dat ik dus geen reden heb om te klagen want ik ken dames die het veel zwaarder hebben gehad. 

Ik bied mijn excuses aan omdat ik zo laat weer van mij laat weten maar wij zitten midden in een tuin verbouwing dus ik heb lange dagen. Zodra ik klaar ben lig ik in bed en val ik in slaap. Gelukkig vanaf vandaag weer wat rustig aan doen! Ben in die dagen geëlektrocuteerd en veel getild. Mocht helaas van manlief niet meer dan 20 kilo tillen?. Ik hou er niet van om niet nuttig bezig te zijn als iedereen om mij heen wel bezig is. Dus dat was even lastig. De kids geven wel aan als het te veel is. 

De 13e heb ik de eerste termijnecho. Daar ben ik best wel zenuwachtig voor! Alles wat mis kan gaan denk ik nu over na. Wel een vraagje zijn hier ook dames die de combinatietest of de nipt-test gedaan hebben? Wij twijfelen daarover of we het wel willen doen.

Dikke kus van mij en zal proberen meer te schrijven!??

Hier een foto van onze tuin! Alle tegels liggen er ondertussen in!


Afbeelding blog 'Alles gaat goed met de 2!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je