{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles behalve een opgeruimde bovenverdieping.

Leven tussen de spullen van een ander. Het went. Soms zie ik het niet meer. Maar nu wel.

Afbeelding blog 'Alles behalve een opgeruimde bovenverdieping.'

Een korte introductie. Ik woon samen met mijn vriend. In de woning waar eerst mijn schoonouders hebben gewoond. Ze zijn eruit gegaan, maar hebben alles laten staan. Allebei hebben ze moeite om afstand te nemen van spullen en daarnaast heeft mijn schoonmoeder een koopziekte. Oftewel toen ik bij mijn vriend in trok stond het boven bomvol. Ik ben al ik weet niet hoe vaak bezig geweest met opruimen etc. 

Het huis is nog steeds van mijn schoonouders dus alles zo maar weggooien is er niet bij en daar ben ik het typ niet voor. Ben nog al zuinig aangelegd en mijn vriend en ik hebben al voor honderden euro's op marktplaats verkocht. Maar goed nu dus mijn 'probleem'. De bedoeling was tijdens mijn zwangerschap zoveel op te ruimen dat de gang boven in ieder geval leeg zou zijn. Dit is me niet gelukt. Het staat nog steeds vol.. Ik ben al weken bezig geweest om 1 kamer leeg te halen en op te knappen voor mijn dochter. Ik zie er heel erg tegen op dat er straks een kraamhulp komt en ziet wat voor een zooi het is.. Ik vroeg me af of er ook iemand is die zich in mijn verhaal herkend. 

Ik vraag niet om tips die klinken als huur een container en gooi alles weg. Dat is me al vaak zat verteld en dat gaat m niet worden. Ook kun je je afvragen waarom mijn schoonouders het niet zelf opruimen. Ze zijn beiden aardig op leeftijd en hun gezondheid is de afgelopen jaren niet bepaald uitmuntend geweest.

Anyway ik schaam me dood. Niet voor mijn familie. Die weten wel hoe de vork in de steel zit, maar wel voor de persoon die hier straks in huis komt. Die ik niet ken. Die je op een extreem zwak moment leert kennen. Pff... 

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je