{{ message.message }}
{{ button.text }}

Al dat eten, o zo lekker, maar o zo niet goed??

Gedurende mijn nu 18 weken zwangerschap ben ik erachter dat ik toch heel graag van alles eet. Maar ik vraag me toch af, af en toe....

Afbeelding blog 'Al dat eten, o zo lekker, maar o zo niet goed??' Achtergrond blur afbeelding

Op 24 augustus zijn wij bevrucht geraakt van ons eerste kindje via IUI, omdat het ons zelf niet lukte op de natuurlijke weg.
Met mijn 88-91 (1m85 lang) kilo ben ik niet dik, maar ook geen slanke den, en oppassen met dat ik wat tot me neem moet ik levenslang, ik ben 60 kilo afgevallen m.b.v. een gastric sleeve, en dat wat eraf is "gevallen" wil ik niet weer terug.
Eten doe ik graag, de hele dag door, zovaak mogelijk, in zoveel mogelijk variaties. Want een maagverkleining is geen hersenverkleining, of een oogverkleining. Maar ik hou er zo van.

En het is heus niet allemaal slecht, als je het sec bekijkt. Ongeveer een beetje dan. Maar ja, als je dat niet doet, gaan er heel wat pondjes door het mondje...

Ondertussen weeg ik 95 kilo, draag een mooi ronde buik gevuld met beentjes, en eet.
Niet alles wat er los en vast zit, maar wel een hoop. En soms, niet altijd, maar soms, ben ik wel een beetje blij dat mijn kleine Knurkie me remt, weliswaar te laat, maar goed, door mijn zojuist genuttigde maal er weer uit te gooien.... Dan smaakt het ook ineens niet meer zo, heel apart.
Soms voel ik me dan een beetje schuldig, want als ik het niet had gedaan, had het nu niet in het riool gelegen. En dat overgeven zal vast niet goed zijn voor Knurkie. 

Maar nee zeggen, soms, is niet altijd de makkelijke weg. En dat blijft moeilijk. Mijn leven lang.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je