{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afwezigheid en een leuke update

Afbeelding blog 'Afwezigheid en een leuke update'

It's been awhile. Maar ik ben weer terug. Voor eventjes dan :-) Ondertussen ben ik ruim 32 weken zwanger en verdwijn ik steeds meer in m'n eigen bubbel, dus bloggen zal ook niet zo vaak meer gebeuren gok ik. Wel post ik af en toe nog op mijn Instagram, dus als je meer wilt lezen mag je me daar natuurlijk altijd volgen. @hetkleinehuisjeopdeveluwe

In de tussentijd heb ik geprobeerd om een filmpje van onze gender reveal the delen, maar om technische redenen is dat helaas niet gelukt. Dan doen we het maar eventjes zo!

Wij krijgen een jongen én een meisje! We zijn er super blij mee :-) al waren we dat met elke uitkomst geweest trouwens. Het is echt enorm leuk om van elk eentje te hebben, maar de connectie tussen twee jongens of twee meisjes lijkt me óók heel erg gaaf! Bovenal zijn we vooral zo blij dat deze kindjes gezond zijn en goed groeien. Het geslacht van de twee is voor ons daar echt ondergeschikt aan. Maar leuk is het wel!

Groeien doen ze. Inmiddels zijn ze allebei rond de 2kg en zijn ze volledig volgens termijn of net daarboven. Dat stelt toch wel enorm gerust, mochten ze toch vroeger komen. Dat hopen we natuurlijk niet, al begint de nieuwsgierig al wel toe te nemen!

Ik tel de dagen af maar het moment dat we ze gaan ontmoeten. Zoveel liefde voelen we al voor deze lieve kleintjes en ik kan niet wachten om ze in m'n armen te sluiten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je