Snap
  • Zwanger
  • post

Afwachting voor een zwangerschap

Zwanger worden en hoe ik mij voel na de eisprong.

Hallo allemaal,

Mijn man en ik zijn in afwachting voor een zwangerschap.
Ik ben sinds augustus 2013 van de pil af. Elke maand voor mijn NOD denk ik wat te voelen. Van gevoelige borsten, opgeblazen gevoel, witte uitscheiding tot vermoeidheid. Maar tot nu toe word ik gewoon ongesteld. De laatste keer was ik wel 2 dagen overtijd volgens mijn kalender.

Maar dit keer voel ik me iets anders. Met nadruk op iets.
Mijn eisprong was rond 12 á 13 januari. We hebben toen bijna dagelijks geklust. Paar dagen daarna heb ik meer trek gekregen in Peren, sinasappelsap en Waldkorn brood.
Vermoeidheid, uitscheiding, opgeblazen gevoel is ook weer aanwezig. Wanneer ik later eet dan normaal, begin ik licht raar in de maag te voelen. Tussen misselijk en raar op de maag in. Na het eten is het dan weer even goed.

Volgens mijn biologische klok app kan ik volgende week dinsdag ongesteld worden wat ik natuurlijk niet hoop.

Afwachten dusss !!

Ik wil ook aangeven, dat we tijdens in afwachting zijn van een zwangerschap onzeker zijn. Elk ongesteldheid voelt weer al een teleurstelling.

Deze teleurstelling wordt met de maand erger wanneer je directe vrienden zwanger zijn of ouders zijn geworden.

Wij zijn nieuwsgierig hoe anderen met deze situatie omgaan. We weten beiden dat we rustig moeten blijven en dat het vanzelf kan komen, maar het gevoel van willen gaat niet zomaar weg ;)


Liefs

10 jaar geleden

Helaas, gisteren tot hevig ongesteld geworden :( Op naar ronde 6 dan maar. Ben behoorlijk teleurgesteld :(

10 jaar geleden

Hallo allemaal, Ondertussen ben ik 1,5 week overtijd. Zondag voor het laatst getest en nog steeds een negatieve test en wel last van zwangerschapssymptomen :S om niet goed van te worden. Huisarts is op de hoogte en die adviseerd om af te wachten. Het kan zo zijn dat ik nog ongesteld wordt of dat ik een eisprong heb overgeslagen en het kan ook zo zijn dat ik nog te weinig zwangerschapshormoon aanmaak. Nog steeds afwachten.

10 jaar geleden

Wat spannend voor jullie, hopelijk is het deze keer raak ! Ook door de spanning kan je lichaam heel anders reageren dan normaal, en....open deur intrappend...misschien is het wel zo handig om je tijdelijk ergens anders helemaal mee bezig te houden. Al die stress is echt niet goed als je zwanger probeert te raken, het werkt zelfs averechts. Natuurlijk wel klussen, maar misschien een leuk project opstarten in je huis/familie/met je hobby ? Dit weet je natuurlijk allemaal al maar tussen weten en er ook echt wat mee willen doen ligt een groot verschil. (heb dit in mijn directe familiekring meegemaakt....met heel veel frustraties tot gevolg...van iedereen ) Succes en sterkte !

10 jaar geleden

Wij hebben toentertijd 2 jaar moeten wachten voor dat ik in verwachting was en inderdaad, wat is het dan elke keer weer een teleurstelling om weer ongesteld te worden! Sterkte!