{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afwachting voor een zwangerschap

Zwanger worden en hoe ik mij voel na de eisprong.

Afbeelding blog 'Afwachting voor een zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allemaal,

Mijn man en ik zijn in afwachting voor een zwangerschap.
Ik ben sinds augustus 2013 van de pil af. Elke maand voor mijn NOD denk ik wat te voelen. Van gevoelige borsten, opgeblazen gevoel, witte uitscheiding tot vermoeidheid. Maar tot nu toe word ik gewoon ongesteld. De laatste keer was ik wel 2 dagen overtijd volgens mijn kalender.

Maar dit keer voel ik me iets anders. Met nadruk op iets.
Mijn eisprong was rond 12 á 13 januari. We hebben toen bijna dagelijks geklust. Paar dagen daarna heb ik meer trek gekregen in Peren, sinasappelsap en Waldkorn brood.
Vermoeidheid, uitscheiding, opgeblazen gevoel is ook weer aanwezig. Wanneer ik later eet dan normaal, begin ik licht raar in de maag te voelen. Tussen misselijk en raar op de maag in. Na het eten is het dan weer even goed.

Volgens mijn biologische klok app kan ik volgende week dinsdag ongesteld worden wat ik natuurlijk niet hoop.

Afwachten dusss !!

Ik wil ook aangeven, dat we tijdens in afwachting zijn van een zwangerschap onzeker zijn. Elk ongesteldheid voelt weer al een teleurstelling.

Deze teleurstelling wordt met de maand erger wanneer je directe vrienden zwanger zijn of ouders zijn geworden.

Wij zijn nieuwsgierig hoe anderen met deze situatie omgaan. We weten beiden dat we rustig moeten blijven en dat het vanzelf kan komen, maar het gevoel van willen gaat niet zomaar weg ;)


Liefs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je