{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afv(f)al(l)en deel 102

Helaas heb ik mijn doel niet behaald. En ja, daarom baal ik van mezelf!

Afbeelding blog 'Afv(f)al(l)en deel 102' Achtergrond blur afbeelding

"Ik heb mijn BMI berekent, en volgens mij ben ik te klein."

Deze quote zag ik van de week voorbij komen en ik moest daar zo om lachen. Waar ik met mezelf had afgesproken 9 maanden op (Jaja, ik heb het er echt lekker van genomen tijdens mijn zwangerschap) 9 maanden af (viel dat even vies tegen..) moet ik nu, na bijna een jaar concluderen dat ik een beetje gefaald heb.

Ik zal open kaart spelen. Tijdens mijn zwangerschap ben ik 25 kg aangekomen. Na de bevalling is daar maar 3 kg vanaf gegaan. En nu, na 11,5 maand kan ik daar nog 12 bij af trekken. Dus ja, ik heb er nog 10 te gaan. En dat lukt me niet. Eerlijk is eerlijk, ik hou (teveel) van lekker eten (wat uiteraard ook niet altijd gezond is). Voor mijn zwangerschap hoefde ik niet echt te letten op wat ik at, ik was wel wat gezet, maar had geen overgewicht. Iedere week doe ik weer braaf de boodschappen die op mijn weekmenu staan, om vervolgens er niets mee te doen en het er weer lekker van te nemen. Want.. "Je moet jezelf ook wel wat gunnen, anders lukt het nooit." Ik baal echt van mezelf hoor. Ik hou ook niet van sporten, heb ik ook nooit gedaan, dus dat ik ook niet de oplossing. Neem ik een abo op de sportschool, om vervolgens twee keer te gaan en daarna niet meer, dag jaar abonnement. Dag weggegooid geld.

Ik heb een hele stapel motivatie nodig. Ik hoef niet perse op mijn oude gewicht terug te komen, want ik ben ook gelukkig met hoe ik nu ben. Maar ik wil wel graag weer een gezond BMI. Ook al ben ik te klein ;-). Dus er moeten nog minimaal 6 kilo's af..

Morgen begin ik weer met goede moed. Alle verleidingen zijn het huis uit, en komen er ook niet meer in.

Wish me luck, I will need it.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je