{{ message.message }}
{{ button.text }}

After every storm...

Afbeelding blog 'After every storm...'

DE IMPACT VAN EEN MISKRAAM..

Mijn eerste 2 blogs waren niet zo positief. Ook nooit gedacht dat een miskraam zo heftig zou zijn en zo'n impact zou hebben op je leven. Hoewel ik normaal gesproken altijd heel nuchter ben en veel kan hebben, heeft dit me zeker diep geraakt. De miskraam kon ik al vlot een plaatsje geven, maar een jaar lang elke ronde hoop hebben op een zwangerschap en toch elke keer weer ongesteld worden vrat enorm aan me. Toen ik voor de eerste keer zwanger was, had ik in mijn hoofd de kinderkamer al ingericht bij wijze van.

VERGEET DE PARTNERS NIET..

Iedereen vroeg aan mij hoe het ging, maar enkelen hadden her besef dat mijn man hier net zo hard door was geraakt. Zelfs ik kon de schade bij hem niet overzien... Vorige week een goed gesprek gehad, hij leek al een tijd alles wel 'best' te vinden, regelde niet wat hij hoorde te regelen. Zo is mijn man juist helemaal niet! Tijdens dat gesprek brak hij... Hij vertelde elke week nog een aantal keren aan de miskraam te denken en onderweg vanuit z'n werk te huilen in de auto. Hoe kon ik dit gemist hebben???? Tijdens dat gesprek hebben we besloten dat hij met iemand zou gaan praten om het alsnog een plekje te kunnen geven. Hij gaf aan het vooral moeilijk te vinden omdat ik (een jaar later) nog steeds niet zwanger ben geworden.

BESTAAT TOEVAL? 

Een paar dagen na ons goede gesprek begon ik wat kwaaltjes te voelen. Zere borsten, steekjes in mijn buik, misselijk. Het zal toch niet? Stiekem deed ik een test. Die maakte me alleen maar onzekerder, want zag ik nu een streepje of niet? Achteraf gezien was ik pas 6-8 dagen voordat ik weer ongesteld moest worden. Ik besloot mijn man rustig te vertellen dat ik vanalles voelde en dat ik een paar dagen later een test wilde doen. Een paar dagen later was het streepje al duidelijker! Voorzichtig blij waren we.... De dagen er na om de dag getest en het streepje liep godzijdank op. Gisteren de Clearblue test gedaan en hij gaf aan dat ik al 2-3 weken zwanger ben 🥰 Ik ben voorzichtig in de wolken.. duimen jullie mee voor een goede zwangerschap?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je