{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aftellen begint.....

Nog 4 weken te gaan. Of 2 .. of zo. En dan begint alles weer van voor af aan.

Afbeelding blog 'Aftellen begint.....' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb maar weer wat kleertjes besteld. Niet dat ik niet genoeg heb. De hele garderobe van Jasper staat er klaar voor. En dan nog alle nieuwe setjes die ik de afgelopen maanden heb verzameld. Maar het zag er allemaal wat unisex achtig uit. En het lijkt op de 1 of andere manier toch niet genoeg te zijn. De kleertjes kwamen 2 dagen later al binnen. Ben wel zo slim geweest om in 3 verschillende maten te kopen. 

Vandaag een start maken met het wassen en poetsen van kleertjes en speelgoed. Nou ja, mijn moeder maakt nu een start en ik lig met Jasper op bed. Hij komt net uit de psz en kijkt nu naar kikker en z'n vriendjes met een boterham met kaas op schoot. Even de druk van school er af.. En ik moest natuurlijk wel gezellig bij hem komen zitten. 

M'n moeder is ook bijna klaar met het aankleden van het wiegje. De wieg is familie bezit, nog van generaties boven mij hebben er in gelegen en ik zelf ook. 3 Jaar geleden jasper en straks de baby. We hebben nog even ruzie met de hemel maar het wordt super zoet allemaal. Niet alles hoeft stoer hebben we besloten. Hoewel ik net de kinderkleertjes veiling groepen op Facebook heb ontdekt.. weet niet of het werkt maar ik kon de verleiding niet weerstaan om mee te bieden op een paar stoere jongens setjes :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je