Snap
  • Zwanger
  • post

Afscheid bij de verloskundige

Ik ben vandaag voor de laatste keer naar de verloskundige geweest.

Afscheid bij de verloskundige

Vandaag heb ik mijn laatste controle gehad bij de verloskundige. Ik heb Charlotte meegenomen en zij is morgen, vrijdag 9 augustus zeven weken. Het gaat echt snel! Dat zal iedere ouder wel zeggen met kinderen.

De verloskundige vond dat zowel Charlotte als ik er goed uitzagen. Ik had voor haar en haar collega’s wat cadeautjes meegenomen om haar te bedanken. Ik ben heel erg prettig geholpen door haar en door haar collega’s. Bij mijn verloskundige praktijk werken drie verloskundigen.

Het kaartje van Charlotte hing ook bij de praktijk en dat vond ik heel leuk om te zien. Er hingen heel veel geboortekaartjes. Ik denk dat er in de zomermaanden toch altijd veel baby’s worden geboren. Jasmijn is twee jaar geleden in de zomer geboren en toen hingen er ook heel veel geboortekaartjes. Er waren ook een aantal andere zwangere dames en als ik hen zie, dan voel ik me soms nog gewoon zwanger. Dit zal wel met het ontzwangeren te maken hebben. Ik merk wel dat ik me veel energieker voel nu ik niet meer zwanger ben. Ik heb op een hele prettige manier afscheid genomen van mijn verloskundige en toen ik de deur uitliep, dacht ik het is goed zo. Ik ga lekker genieten van mijn meiden en genieten van mijn toekomst want die ziet er gelukkig heel goed uit!

 

10 jaar geleden

Dank je wel. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe fase met mooie momenten.

10 jaar geleden

Dank je wel. Ik ben ook blij dat ik het zo goed heb kunne afsluiten. Ik vind het fijn om te lezen dat je het ook als een prettige tijd hebt ervaren.

10 jaar geleden

Wat leuk om nog even terug te gaan en deze bijzondere periode zo goed af te sluiten! Op naar een nieuwe fase met vast ook weer mooie momenten!!

10 jaar geleden

Lekker genieten van je meiden! Fijn dat je het zo goed hebt kunnen afsluiten. Als ik langs de verloskundigenpraktijk bij ons rijd, denk ik nog wel met weemoed aan de tijd dat ik daar kwam, ik zou het zo over willen doen!