{{ message.message }}
{{ button.text }}

Affirmaties bij kinderwens

Affirmaties zijn  eigenlijk niets meer dan een steeds terugkerende positieve gedachten!

Afbeelding blog 'Affirmaties bij kinderwens' Achtergrond blur afbeelding

Wat is een affirmatie nu eigenlijk?

Een affirmatie is  eigenlijk niets meer dan een steeds terugkerende positieve gedachten! Dat kan een zin zijn een wens maar ook een zin uit een liedje. Het maakt niet uit, als je deze affirmatie maar steeds terug haalt gaat die energie steeds sterker worden dan de negatieve onderstroom.

Is dit makkelijk om te doen?

Affirmaties gebruiken is makkelijker gezegd dan gedaan. Zodra je bijvoorbeeld tegen jezelf zegt ik wil NIET MEER BANG ZIJN creëer je eigenlijk iets wat je niet wilt, en dat is dus WEL BANG ZIJN. Gek hè? Edith Hagenaar heeft prachtige affirmaties ingesproken en dan hoef jezelf niets meer te verzinnen! (ook voor de partner).

Affirmaties die helpen bij zwanger worden

Probeer jij al langere tijd zwanger te worden? Er zijn speciale affirmaties die helpen om blokkades en negatieve overtuigingen rondom zwanger worden op te heffen en om te zetten naar positieve, gezonde, krachtige gedachten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over affirmaties en de speciale affirmaties voor het zwanger worden op de site van Edith Hagenaar: www.palaysia.com/affirmatie/zwangerwordenaffirmaties. Edith Hagenaar heeft hier prachtige affirmaties ingesproken en dan hoef jezelf niets meer te verzinnen! (ook voor de partner). Heel veel succes daarmee!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je