{{ message.message }}
{{ button.text }}

ADEM IN & ADEM UIT. 🀍

Zwangerschapskwalen

Afbeelding blog 'ADEM IN & ADEM UIT. 🀍' Achtergrond blur afbeelding

Intussen ben ik bijna 32 weken zwanger maar begin nu langzaam aan toch wel te voelen dat me lichaam het zwaarder krijgt. Kortademig van de trap op en af, me ribben die geen plek meer hebben en op me longen drukken, gevoelige bekken. Maar verder gaat het eigenlijk super en mag ik niet klagen want verder heb ik geen klachten gehad tijdens me zwangerschap. Ik neem nu dan ook steeds vaker een moment voor mezelf om even te sporten of ontspannings en stretch oefeningen te doen en dat gaat erg goed gelukkig. 

Hadden jullie veel klachten tijdens jullie zwangerschap?πŸ‘ΆπŸΌ

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je