{{ message.message }}
{{ button.text }}

ach nog maar 118 dagen te gaan....

ach die laatste 118 dagen doen we wel effe...... hoop ik athans maar ja ook dat hebben we echt niet in de hand!

Afbeelding blog 'ach nog maar 118 dagen te gaan....'

Eindelijk weer eens effe een keer bloggen... het stomme is, ik ben al vrij vroeg in de zwangerschap bij huis komen te zitten, dus je zou denken dan heb je tijd zat om te bloggen....

Inmiddels zitten we in week 23 van de zwangerschap, nog maar 118 dagen te gaan, las ik vandaag toevallig, ach dat klinkt niet zo lang meer.... maar voor mijn gevoel ben ik er nog lang niet. Daar waar ik twee weken geleden nog last van allerlei kwaaltjes had, merk ik dat die nu weg zijn en heb ik zowaar vorige week een hele goede week gehad. heerlijk genoten, en dat was lang geleden.  De Bekkenpijn daarin tegen is weer meer op komen te spelen maar dat is wel een beetje logisch, doordat ik me beter voel, ga ik weer meer ondernemen, maar ja die verweking is er gewoon. Ik heb je inmiddels ook overgegeven aan kleine hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een bureaustoel beneden, waardoor ik niet meer telkens op hoef te staan om me te verplaatsen door huis, de eerste paar keer voelde ik me behoorlijk invalide, maar naar mate ik het gemak er van had, heb ik me daar maar snel bij neergelegd. Mochten er overigens meer dames hiermee te maken hebben, ik houd me aanbevolen voor tips, omtrent bekkenpijn en de hulpmiddelen die er zijn!

De enige nieuwe kwaal die is komen op zetten is zuurbrand.... iemand daar nog tips voor??

We gaan vol verwachting lekker door, wel een heerlijke tijd voor de boeg, sint en kerst, als we dat maar hebben gehad dan gaan we ons voorbereiden op de bevalling!   

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je