{{ message.message }}
{{ button.text }}

aan het begin beginnen...

een voorstellen,

Afbeelding blog 'aan het begin beginnen...' Achtergrond blur afbeelding

ik heb geen idee hoe ik dit begin.. ik ben op dit moment 20!!weken zwanger dit ging en gaat alleen niet zonder slag of stoot. het is een voor mij lastige zwangerschap ik kan wel zeggen dat ik het mij niet zo ingebeeld had toen ik vroeger met mijn poppen speelde..

ik ben niet bewust zwanger geworden, het kwam als en verassing wel een hele mooie! en de kleine is enorm welkom. en natuurlijk heb ik niet gedacht, 'oh dit word gemakkelijk' maar dat ik mij lichamelijk en geestelijk dagen zo naar kon gaan voelen, had ik van de voren niet over na kunnen denken. ik schrijf graag en voor mij is het ook een stukje verwerking. ik ben geïnspireerd geraakt om mijn verhaal te plaatsen door andere verhalen van (nieuwe) moeders en ik hoop met mijn verhaal (nieuwe/jonge) moeders ook inspireert.

ik zal eerst een beetje over mij zelf vertellen, ik ben melanie 20 jaar en op dit moment 20 weken zwanger. ik studeer maatschappelijkezorg- gehandicaptenzorg en ben bijna 1 jaar samen met mijn vriend, wij wonen sinds kort samen! mijn zwangerschap bestaat voornamelijk uit veel rust nemen en thuis zitten. ik heb mijn studie voor een groot gedeelde stop moeten zetten en ben begonnen met bloggen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je