{{ message.message }}
{{ button.text }}

8 weken zwanger, wachten duurt lang!

uitkijkend naar de uitgerekende datum! wat duurt wachten zo enorm lang!

Afbeelding blog '8 weken zwanger, wachten duurt lang! ' Achtergrond blur afbeelding

hallo,

ik ben nog maar 8 weken zwanger maar kijk er enorm naar uit, hiervoor dachten ik en mijn man ook dat ik zwanger was maar dat bleek een schijnzwangerschap was, we waren kapot toen we dit te horen kregen en dachten dat we weer maanden moesten proberen om terug zwanger te geraken, maar het duurde eigenlijk niet zolang, we zijn zo blij dat we nu echt een kleine spruit gaan krijgen en kijken uit naar de eerste echo... wat zijn jullie ervaringen met de eerste echo? ... ik heb er een beetje bang voor je weet pas dan dat alles goed is met het boelleke.... vertel jullie ervaringen dan zou ik me beter voelen bedankt voor het delen van jullie verhalen! x

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je