{{ message.message }}
{{ button.text }}

8 weken lang misselijk

Waar blijft die mooie periode?

Afbeelding blog '8 weken lang misselijk'

De eerste weken van de zwangerschap had ik bijna nergens last van en dat maakte mij enorm onzeker. Was ik wel echt zwanger?..

De eerste echo had ik met 6 weken en wat was het fijn om die bevestiging te kunnen zien. Maar als je verder niks voelt van de baby en niks ziet en op enorm gevoelige borsten na, nergens last van hebt, dan twijfel je toch al erg snel. Wat wilde ik graag misselijk zijn en dan is graag nog zachtjes uitgedrukt. Ik wilde dat ene hebben wat bevestigd dat je zwanger bent. Nou daar is naar geluisterd. Want met 7 weken ongeveer begon ik mij enorm misselijk te voelen en niet alleen de ochtend, maar de hele dag door. Spugen lukte haast niet, maar kreeg ook nauwelijks wat naar binnen. Het was echt vreselijk en ik kon maar niet begrijpen dat er mensen zijn die genieten van hun zwangerschap. Vervolgens krijg je van iedereen wat anders te horen.

Dit duurt maar tot week 12 zegt de 1, de ander zegt 14 weken, tot je 2de trimester en dan is het genieten. Alles was gebaseerd op hun eigen zwangerschap uiteraard, maar dit is die van mij en de 12 weken zijn voorbij en ook de 14 weken en inmiddels het 2de trimester in en ik ben nog steeds misselijk, dus hoe kan dat???... Laten we het op karma houden. Ik vroeg erom en heb dat geweten ook. Maar gelukkig ben ik inmiddels 16+3 weken zwanger, kregen wij van het weekend het mooie nieuws dat mijn vriend mee kan naar de 20 weken echo en is de misselijkheid een heel stuk gezakt. Er is zeker 5,5 kilo vanaf, al kan je dat aan mijn buik niet zien  want die is enorm al😅 maar nu zou het genieten moeten beginnen..  alleen de misselijkheid heeft plek gemaakt voor hormonen en die maken mij tot een persoon die ik nauwelijks herken soms🥴 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je