{{ message.message }}
{{ button.text }}

8 weken en 3 dagen..

Dat het vorige keer misging

Afbeelding blog '8 weken en 3 dagen..' Achtergrond blur afbeelding

Zo na een paar dagen weer erg onzeker hebben gevoeld, aangezien mijn misselijkheid wat verdwenen was en dat me borsten niet meer stevig waren (ik weet het kwaaltjes komen en gaan) heb ik nu weer alles dubbel en dwars terug gekregen, iets met van de goden verzoeken?! ๐Ÿ˜‰๐Ÿค” sinds gisteren poepie misselijk en emotioneel man man ik kan echt huilen om de kleinste dingen! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ vanmorgen en vandaag weer van die mega borsten.. ๐Ÿคค maar ik denk dat het niet uitmaakt of het je eerste kindje of 2de of 3de of 4de, onzeker is het zeker!!! Kwaaltjes zeggen ook niets want vorige keer met mijn missed abortion met 8 weken en 3 dagen was ik tot 10 weken (echo) nog aan het spugen en wel elke dag . En laat ik vandaag 8 weken en 3 dagen zijn, toch wel een raar idee en dan nog maar te hopen dat het nog allemaal goed zit. Kan zomaar al niet meer zo zijn.... Mijn man is er heilig van overtuigd dat het helemaal goed zit, ik echter niet zo heel erg zeker. Nog een ruime 2 weken en dan hoor ik 11 weken te zijn...
Dit hart heeft me dochter van bijna 4 gemaakt voor moederdag. Laten we hopen dat het kleine mensje in mijn buik ook nog een mooi kloppend hartje zal hebben.. ik zelf zal daar heel blij mee zijn.

Het vorige hartje stopten ermee precies op deze dag.. het blijft me altijd achter volgen! Maar het heeft een mooi plekje in mijn hart.. ๐Ÿ’™๐Ÿ’“

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je