{{ message.message }}
{{ button.text }}

5x waarom positiekleding totaal niet sexy is

Je bent zwanger en voelt jezelf de gelukkigste vrouw op aarde. Je buik wordt langzaamaan steeds groter, je voelt je kindje schoppen in je buik en voelt je fantastisch. Maar dan komt de positiekleding om de hoek kijken... en ja, dan is het gedaan met de sexy jurkjes.

Afbeelding blog '5x waarom positiekleding totaal niet sexy is'

1: Word ik een moeder of een oma?
Tegenwoordig kan er medisch gezien erg veel, maar een zwangere oma zie je niet zo vaak toch? Waarom is positiekleding dan vaak geïnspireerd op de kleding van 65 plussers? Oncharmante zakken hangen er in de kledingrekken en daar kun je toch niet mee thuis komen?

2: Printjes, printjes, printjes
Buiten de oncharmante zakken die in de kledingrekken hangen, zijn veel winkelketens ook fan van printjes. Bloemetjes, vlindertjes, diertjes.. je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op een tuniek of op een t-shirt. Wat is er gebeurd met de effen sexy kleding waarmee je jezelf wel kunt vertonen op een feestje?

3: Een broek tot onder de oksels
Ooit moet je eraan geloven, een broek met een band die niet alleen over je buik gaat, maar pas stopt onder je oksels. Super sexy... NOT!

4: Een dikke buik
Dat de kleding niet altijd even hip, trendy en sexy is, dat is algemeen bekend. Maar die buik.. ja natuurlijk is het iets waar je trots op bent, maar ben eens eerlijk.. sexy is het niet. Die buik zorgt ervoor dat je oncharmante zakken moet gaan dragen omdat iets anders niet past of niet lekker zit.  

5: Sexy lingerie? NO WAY!
Een leuk lingerie setje uit de kast trekken, je man verrassen of jezelf gewoon fijn voelen in je onderkleding, dat is er niet meer bij. Het is niet meer kiezen tussen je leuke blauwe kanten bh of je mooie bordeaux rode bh, nee nu kun je kiezen tussen een bh die veel steun geeft of een bh die veel steun geeft..   

Verder is het natuurlijk super om die dikke buik te hebben en een wondertje met je mee te dragen, dan nemen we de lelijke oncharmante positiekleding maar voor lief. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je