{{ message.message }}
{{ button.text }}

5x de leukste bioscoopvoordelen!

Die je absoluut niet mag missen...

Afbeelding blog '5x de leukste bioscoopvoordelen!'

Zin om met het hele gezin naar de film te gaan? Is het weer tijd voor quality-time met je lief? Of ben je toe aan een momentje voor jezelf? Dan ben je hier op de juiste pagina beland, want we hebben een leuke tip voor je! 

MyKine

Bij Kinepolis kun je gratis en vrijblijvend een "My Kinepolis" account aanmaken; jóuw persoonlijke filmaccount, waarmee je kunt profiteren van heel veel exclusieve voordelen! En het is heel simpel: wanneer je een account hebt aangemaakt op Kinepolis, kun je je filmvoorkeuren aangeven. Bovenaan zie je hoeveel procent van je account gevuld is. Hoe beter je profiel is aangevuld, hoe groter de voordelen zijn die je kunt krijgen. En dít zijn die voordelen, lees je mee?

1. Persoonlijke homepage

In je account kun je aangeven van welke genres, acteurs, muziek, etc. je houdt en op basis daarvan maakt Kinepolis een speciale filmselectie! Wanneer je inlogt, zie je dat de homepage zich aanpast aan jouw wensen en voorkeuren. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar een geschikte film!

2. Winacties en prijsvragen

Kinepolis organiseert tal van winacties en wedstrijden waaraan je kan deelnemen, sommige exclusief voor onze My Kinepolis members die hun profiel hebben aangevuld tot minstens 80% én zijn ingeschreven op de nieuwsbrief! Zeker de moeite waard, toch?  

3. Persoonlijke nieuwsbrief

De My Kinepolis nieuwbrief bezorgt je elke week een selectie aan filmnieuws, afgestemd op jouw voorkeuren. Zo krijg je een overzicht van de nieuwste filmreleases, je persoonlijke film Top 5 én de winacties & events die je niet wilt missen, bijvoorbeeld het Kids Weekend. Een heel weekend in thema van een film! Tijdens dit weekend zijn er allerlei activiteiten rondom filmvoorstellingen georganiseerd. Superleuk voor de kids. Of ga met je vriendinnen naar de Ladies Night. Bij binnenkomst krijg je een lekker welkomstdrankje en in de bioscoop vind je stands met accessoires, fashion en beauty. Bovendien worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van een nieuwe film op het grote scherm en na afloop ontvang je een goodiebag! En leuk voor de man: Bier, Burgers & Blockbuster. Check de voorpremière van een nieuwe brute blockbuster met verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts € 1,- per stuk.  

Een overzicht van de nieuwste filmreleases, je persoonlijke film Top 5 én de winacties & events die je niet wilt missen!

4. Gratis verjaardagsticket

Kinepolis trakteert jou op een gratis filmticket voor je verjaardag. Als jij een MyKine account hebt, je profiel voor minstens 80% ingevuld is én je aangegeven hebt de 'MyKine' nieuwsbrief te willen ontvangen, dan mag jij gratis naar de film op de dag van je verjaardag óf de dag erna. Dat is toch weer leuk meegenomen!

5. Altijd op de hoogte blijven

In je Kinepolis-account kun je een watchlist maken. Dus, is jouw kindje he-le-maal fan van Frozen en heb je deze op je watchlist staan, maar weet je even niet meer wanneer de nieuwe film uitkomt? Met je MyKine account krijg je meldingen via de mail om je op de hoogte te houden van wanneer films op je watchlist te zien zijn in de bios! Daarnaast wordt je ook als eerste op de hoogte gebracht van kortingsacties, speciale dagen, extra's die je kan verkrijgen bij je aankoop of niet te missen promoties in onze shops!

 Dus, waar wacht je nog op? Ga naar Kinepolis en maak nu je account aan! 

Benieuwd wat je nog meer kunt met een MyKine account? Check het hier! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je