{{ message.message }}
{{ button.text }}

5 weken echo

Ik neem je mee op onze redelijk turbulente reis naar onze toekomst

Afbeelding blog '5 weken echo'

Na vele testen, zowel ovulatie testen als zwangerschap testen, kwam daar eindelijk de dag..... Ik werkte net op een nieuwe groep en had zoveel last van obstipatie (lekker detail sorry!). Het was januari. We wilde er niet meer zo obsessief mee bezig zijn... het werd een beetje een moetje en het werd er niet leuker op! Van mijn man moest ik nog even wachten tot ik echt een aantal dagen over tijd was, want telkens al die testen en we werden toch maar teleurgesteld. Op zondag mocht het dan EIN-DE-LIJK! Nog voordat mijn man wakker was haastte ik me met test naar de WC en deed de test. Al snel kwamen er 2 dikke roze strepen!!!! YES YES YES zwanger!!!!! Ik rende naar boven en sprong op het bed en maakte mijn man wakker.... Hij deed pas net zijn ogen open en ik hield de test voor zijn gezicht. Hij zag nog niks, hij keek in het licht en kon het, toen hij uiteindelijk wakker was, niet geloven. Die zelfde dag vertelde we het nog aan onze ouders en oma. Het was ook wel spannend want hoe nu. 

Maandag heb ik gelijk de gynaecoloog gebeld en met net 5 weken zaten we in de wachtkamer. Bang maar ook blij, zo dubbel. Toen de gynaecoloog de echo maakte zagen we alleen een vrachtzakje... SHIT dat is niet wat we hadden gehoopt te zien. Ondanks dat de gynaecoloog zei dat dit paste bij het termijn was ik er toch niet gerust op want het kon ook zo zijn dat er niks in kwam te zitten. Met 6 weken mochten we weer komen. Een onzekere week. Een langzame week. 

6 weken! Weer een echo. Nog meer spanning. De echo werd gemaakt... en.... EEN KLOPPEND HARTJE! Wauw wat was dit mooi. Op naar een mooie zwangerschap. Uitgerekende datum 24 september 2017! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je